Sidebar Menu

Datum objave: 17. Prosinac 2021

JEDVA ČEKAMO / Na ekrane se vraćaju veseli Šibenčani iz "Večere za 5 na selu"

Diana Ferić
Diana Ferić

Ekipa iz Šibenika “Guložni bonkulovići” u kojoj su Duška Duki Zaninović, Mile Perkov i Milan Milko Ercegović sudjeluje u blagdanskom izdanju popularne RTL -ove emisije “Tri,dva jedna -ho ho ho” koje će s emeitirati od ponedjeljka, 20. prosinca. Gledatelji su ishvalili njihov nastup u 'Večeri za 5 na selu', a sada dolaze pod imenom Šibenski guložni bonkulovići, što je kod njih naziv za pomalo lakome ljude koji vole dobro pojesti i vole dobre 'bokune', tj. okuse

Svestrana umjetnička duša DuškaZaninović dolazi iz Podlukovnika, bavi se slikarstvom, oslikava i izrađuje odjevne predmete i nakit, piše i sklada pjesme, pjeva, a završila je i školu za odgajatelje te je radila s djecom. Obožava kuhanje i dekoriranje jela, cijeni i stare recepte, a li voli i eksperimentirati u kuhinji pa kaže: „Moja mama je bila kuharica i kuhala je odlično, godinama nakon sam osjećala okus i miris jela koje je ona spremala pa sam po tom sjećanju i ja nastavila kuhati.“ Gledateljima će biti poznata jer je već sudjelovala u 'Večeri za 5' i 'Punom parom', a 2015. kuhala je i u drugoj sezoni RTL-ova kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'.

Uz 66-godišnju Dušku, kuhaju dva simpatična 'momka', prvi je 41-godišnji pjevač Mile iz Tribunja, a drugi 69-godišnji umirovljeni brodski tehničar Milan iz Šibenika. Mile zaista ima zanimljivu životnu priču - od policajca do estradnog umjetnika! On je bivši policajac, točnije inspektor za narkotike, koji je dugo lovio „loše dečke“ i ostat će upamćen po izjavi: „Po danu su pjevali meni, navečer ja njima.“ Piše i sklada pjesme te pjeva, a njegove izvedbe imaju po nekoliko desetaka tisuća pregleda na YouTubeu. Mile se smatra i „tipičnim Dalmatincem“; samouvjerenom, veselom i komunikativnom osobom koja obožava dobru spizu. Preferira dalmatinsku, mediteransku kuhinju, ali je jako dobar i u pripremi kontinentalnih delicija.


Milko priznaje da uživa u svakom danu; druži se s prijateljima, organizira zabave i večere, voli se kartati, i naravno - kuha po cijele dane! Kuhanje za Milana predstavlja veliki užitak i kao svoju najveću specijalnost ističe pečenje janjaca i pripremanje mesnih jela. Vedra je, ali i glasna osoba pa se zbog toga često nalazi u centru pažnje ili kao glavni animator u društvu, a kad je kuhanju riječ, kaže: „Neke sam stvari naučio od svoje matere, koja je izvrsna kuharica. Znam svašta spremiti

Novu sezonu blagdansko-kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!' pratite od ponedjeljka u 21.15 sati na RTL-u!

Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.