Datum objave: 14. Travanj 2022

DANAS POČINJU PROLJETNE FERIJE / Tri dana besplatnih koncerata na trgu ispred zgrade Županije

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Danas od 19 sati na trgu Pavla Šubića ispred Županje startaju Proljetne ferije, glazbeni program povodom kraja korona-mjera i početka šibenske sezone koncerata na otvorenom.

Na rasporedu su tri dana besplatnih koncerata uz popratni DJ program. Večeras nastupaju Let 3 i Stella, petak je rezerviran za Hram i Scubu Hramskog, a Elemental i PaleolitiK u subotu zatvaraju program.

 

- Proljetne ferije zamišljene su kao puno više od jednog koncerta u trajanju od sat-dva vremena. Od danas trg ispred Županije postaje centar dobre zabave, energije, druženja, pričanja s ljudima koje nismo dugo vidjeli vanka, zbog korone, mjera i svega... Slavlje kraja pandemije i početka, nadamo se, normalnog života. Tako će danas glazbeni program krenuti već od 19 sati, od kada će Stella vrtjeti dobru muziku, od tada će i šankovi biti u pogonu i želja nam je da se ljudi već od tada tamo okupljaju, minglaju, druže, dođu, otiđu, vrate se… Let 3 se penju na binu od 21 sat. – govori Igor Bergam ispred organizacijskog tima projekta.

 

Podsjetimo, Proljetne ferije realiziraju se kroz šibensku PARK organizaciju, a ulaz na sve koncerte je besplatan. Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“, provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli