Datum objave: 07. Svibanj 2022

PETI PUT U ŠIBENIKU / Večeras se bira najljepša mama Hrvatske, a snimljen je i video o pet godina tog natjecanja

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Uoči večerašnjeg izbora najljepše mame Hrvatske sinoć je u kušaonici Viinoplod vinarije predstavljen video "Najljepša mama Hrvatske - Šetnja Šibenikom " koji je nastao uz podršku Grada Šibenika i Turističke zajednice Grada Šibenika.

Svaki video koji promovira  ljepote Šibenika je dobrodošao, pogotovo kad ga naprave profesionalci. Najljepša mama Hrvatske već je pet godina prisutna u Šibeniku, a mi ćemo sve napraviti da tako i ostane”, kazao je šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta.

Video, koji je pomno pripreman nekoliko mjeseci, priča je o nastajanju natjecanja Najljepše mame Hrvatske i svemu onom što je to natjecanje obuhvatilo kroz pet godina postojanja. 

Video je svojevrstan vremeplov Najljepše mame Hrvatske, s naglaskom na to da ovo natjecanje nije klasično natjecanje ljepote. Mi uvijek ističemo kako je svaka mama najljepša svome djetetu, a mi je samo okrunimo. Kroz video smo željeli istaknuti i važnost manifestacije za Šibenik i turističku promociju grada, kao i odlične veze i divna prijateljstva koja ostaju kada izbor završi”, istaknula je Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence tog natjecanja.

Predstavljanju videa nazočila je i Joana Goncalves, jedna od menadžerica turističke tvrtke VCMS s Malte.

 Prva Miss mama je bila u Šibeniku s cijelim autobusom mama iz Italije i njihovim obiteljima, pa možemo reći da je to bio jedan turistički projekt. Mislim da je ovo jedinstvena manifestacija koja je došla na jednu zavidnu razinu, a da ne govorim o turističkoj promociji”, rekao je direktor TZ-a Grada Šibenika, Dino Karađole.

 U snimanju tog videa sudjelovali su Maja Gnjidić Verdecchia i Matea Jurić (sinopsis i naracija) te Photo Studio 82 i High Moon Media ", a bit će prikazan i večeras na finalu natjecanja “Najljepša mame Hrvatske” koje će se održati u Kući umjetnosti Arsen.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli