Sidebar Menu

Datum objave: 08. Svi 2022

NAJLJEPŠA MAMA HRVATSKE / Šibenčanka Božena Bajalica ponijela titulu u Dijamant kategoriji, Iris Stanin s Ugljana u kategoriji do 39 godina

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Iris Stanin s otoka Ugljana najljepša je mama Hrvatske u kategoriji natjecateljica od 23 do 39 godina dok je ta titula u Dijamant kategoriji pripala Boženi Bajalici iz Šibenika.

Uz dvije krune, dodijeljeno je ukupno sedam lenti:

1)NMH elegantnost Antonela Lozančić,Kaštel Lukšić

2)NMH osobnost Jovana Topić, Klinča sela

3)NMH fotogeničnost Jelena Konjić, Krk

4)NMH stil Katja Podrug, Solin

5)NMH simpatičnost Katarina Vrca, Sinj

6)NMH fashion Daria Matošić Božan, Split

7)NMH glamour Ivana Žunac, Karlovac

Izbor za Najljepšu mamu Hrvatske održan je sinoću Kući umjetnosti Arsen, a žiri u sastavu Željko Burić(gradonačelnik grada Šibenika), Danijel Mileta (zamjenik gradonačelnika), Dino Karađole (direktor TZ-a grada Šibenika), Ivana Bičanić(vlasnica brenda IB Chic bags), Matea Terlević (vlasnica brenda Artistra), Zdravko Pilić(novinar) i Lucija Cvitan(novinarka) birao je između 17 finalistica, od kojih je Emily Glavić, zbog stranog državljanstva, bila izvan konkurencije.

„Jubilarno je natjecanje iza nas i s ponosom mogu kazati kako rastemo i razvijamo se iz godine u godinu. Za organizacijski tim kraj ovogodišnjeg finala znači priprema nove natjecateljske godine pa već sad pozivam sve mame da se prijave i pridruže našoj proširenoj obitelji”, rekla je Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence.

Natjecateljice su pred publiku i žiri izašle tri puta – prvi put su nosile kreacije Vibela Design, potom su predstavile svoje talente, a treći put su izašle u svečanim toaletama.

Publiku je zabavljao šibenski pjevač Branimir Bubica, a za krune je bila zaslužna šibenska dizajnerica nakita Ivana Slavica Vunić.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.