Sidebar Menu

Datum objave: 20. Svi 2022

UČENICA ODAJE POČAST PROFESORICI / Koncert Nere i Gordane u spomen na karizmatičnu prof. Jagodu Perković

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Gospel koncert u spomen na Jagodu Ivančević Perković, karizmatičnu profesoricu solo pjevanja u Glazbenoj školi „Ivana Lukačića" održat će večeras u crkvi Gospe  van grada njezina učenica, mezosopranistica  Nera Gojanović uz klavirsku pratnju Gordane Pavić. To je prvi put da se odaje javno počast toj glazbenici i profesorici glazbe. 

„Za vrijeme njezinog pedagoškog rada kroz klasu  prof. Jagoda Ivančević Perković prošli su brojni učenici . koji su završili glazbenu akademiju. Njezin najpoznatiji brend bio je  pet sopranistica. To su bile njezine učenice Ivana Krajina,  Maja Jakoliš, Martina Klarić, Nikolina Mazalin i ja. Tu su još i  Dragan Brkić, Dragana Knezić i Ana Grubić koja je danas profesorica u šibenskoj glazbenoj školi. Prije nego što je postala profesorica u šibenskoj glazbenoj školi  nastupala je kao mezzosopranistica. Imala je izniman, bogat glas”, kazala nam je uoči koncerta Nera Gojanović. 
Organizator večerašnjeg koncerta je Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku.
Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.