Datum objave: 18. Lipanj 2022

SEAPLASH FESTIVAL SLAVI 20 GODINA / Pošaljite svoje fotografije i vidomaterijale sa Seasplasha i sudjelujte na velikom izložbi, a možda osvojite i nagradu

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Seasplash festival ove godine ulazi u svoje treće desetljeće. Uspomena je mnogo, a osjećaja previše. Međutim, zajedno se s vama želimo prisjetiti svih onih trenutaka u kojima ste plesali, smijali se, stvarali sjećanja koja sada mi kao organizatori festivala želimo skupa s vama podijeliti drugima, poručuju organizatori.

Uputili su  javni poziv za prikupljanje amaterskih, pa i profesionalnih fotografija i video uradaka koji obuhvaćaju 20 godina rada na najstarijem bassnom okupljanju.

"Namjera nam je jednostavna, vi nam šaljete svoje radove, a mi ćemo u suradnji s kustosicom izložbe Tenom Starčević izabrati one najbolje od pristiglih, te ćemo vas i nagraditi za vaš trud s festivalskom, vikend, i dnevnom kartom.Izložba je zamišljena kao putujuća karavana u tri grada: Zagrebu, u kojem se Seasplash festival tokom godine priprema, Puli kao gradu kao kolijevci i dugogodišnjem domu, te Šibeniku kao sadašnjem trenutku", ističu.

Najavili su da će  prvu rutu karavane organizirati od 5. do 18. srpnja u klubu Azimut u Šibeniku, u kojem će biti izloženi vaši fotografski i video radovi, uz plakate svih edicija. Također, jedan smo zid namijenili zapisivanju poruka, misli i osvrta na sve ono što vama kao posjetiteljima znači Seasplash festival.

Ovakav interaktivan koncept će uz vaše sudjelovanje proizvesti zanimljiv osvrt na dosadašnje festivalsko iskustvo, te će isto tako približiti festivalska iskustva nekim novim generacijama koje će tek stvoriti vlastite uspomene na Seasplash festival.

Da biste sudjelovali u izložbi potebno je slijedeće:
– poslati  slike/video materijale na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., uz ime i prezime autora/ica i godinu nastanka

Javni poziv otvoren je sve do 27.6., a popis odabranih radova i nagrađenih autora/ica objavit će 1. 7. 2022.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli