Datum objave: 23. Lipanj 2022

LICENCIRANI TERAPEUT NATALIJA BUNETA KLARIĆ: Postignite emocionalni sklad i mir individualnim energetskim terapijama

Stanko Ferić
Stanko Ferić
 Šibenčanka Natalija Buneta Klarić, licencirani terapeut Hrvatskog udruženja za prirodnu, duhovnu i energetsku medicinu HUPED ponovno je krenula s individualnim terapijama kroz svoj iscjeliteljski energetski rad koji dovodi do ravnoteže duha i tijela. Protekle dvije godine je radila isključivo on line.Ako imate bilo kakve psihičke, ali i funkcionalne zdravstvene probleme vrijedi posegnuti za njezinim metodama ozdravljenja koje daju iznimne rezultate. 
„Moj energetski rad kombinacija je različitih energetskih terapija koje sam ujedinila nakon dugogodišnjeg iskustva s klijentima. Namjera mi je uvijek da svjesno vodim osobu kroz proces energetskog balansiranja i poticanja samoiscjeljenja.U svom radu koristim terapiju dodirom - akupresuru, pranoterapiju, terapiju Bachovim cvijećem i zvučno-vibracijsku terapiju. Ova kombinacija iscjeljujućeg dodira, prijenosa iscjeljujuće energije ljubavi i svjetlosti, iscjeljenja vibracijom zvuka i cvijećem, koje ima dar duhovnog i emocionalnog iscjeljenja, daje izuzetne rezultate.Svaka osoba je jedinstvena pa je stoga i moj pristup takav. Za svakog pojedinca intuitivno koristim prvo onu tehniku ili kombinaciju tehnika koje su za njega u tom trenutku najbolje”, objašnjava Natalija. 
 U svemu tomu posebno je zanimljiva cvjetna terapija Bachovim kapima koja dovodi do emocionalne ravnoteže  ravnoteže. To je  holistička je metoda čiji je otac engleski doktor i homeopat Edward Bach.
 
“Terapija Bachovim kapima je metoda koja smanjuje dominaciju negativnih stanja duha kao što su: nesigurnost, ljubomora, strah, sramežljivost, ogorčenost, osjećaj krivice itd. Ono što se želi postići je duhovno pročišćavanje i harmonični razvoj naše osobnosti kako bi se postigla njihova maksimalna ravnoteža a samim time i bolji otpor psihosomatskim poremećajima. Bach izdvaja biljke koje imaju dar duhovnog iscjeljenja.38 biljaka obuhvaća sva negativna stanja duha tj. negativna stanja osobnosti koja su uzrok svih fizičkih tegoba i bolesti i rezultati koje postižem su jako dobri”, objašnjava Natalija Buneta. 
 
 
Cvijeće nas može iscijeliti ne zato što djeluje direktno na bolest nego zato što oplahuje naš organizam s pozitivnim vibracijama našeg Višeg Ja. Činjenica da cvjetne esencije dolaze izravno  u kontakt s Višim Ja objašnjava zašto su kompatibilne s bilo kojim lijekom ili terapijom koji djeluju samo na jednom ograničenom nivou, prije svega fizičkom. Cvjetne esencije mogu koristiti bebe, djeca, trudnice i dojilje te se mogu primijeniti na životinje i biljke.
 
 
 
Iz kategorije: Glazba & Spektakli