Datum objave: 02. Rujan 2022

25. ŠANSONA / Kristina Boban, osvajačica Šansonijera novinara i glazbenih urednika na 25. Šansoni, snimila spot za pjesmu „Da sliči na ljubav”.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Još se ne stišavaju odjeci ovogodišnjih Večeri novih skladbi 25. šibenske Šansone, koja je po bogatstvu izvrsnih novih pjesama i sjajnim interpretacijama, bila jedna od najboljih u četvrt stoljetnom trajanju te maestralne šibenske glazbene manifestacije koja redovito baca u sjenu sve ostale hrvatske festivale. Publika nije imala dvojbi tko je bio najbolji pa su najvrijednijeg Šansonijera dobili Duje Stanišić i Branko Medak čija je pjesma „Pismo moja” s Trga Republike poletjela ravno u riznicu najljepših dalmatinskih pjesama. Odličan je bio i rocker – trubadur Tomislav Šanić koji je svojim stihovima, glazbom i glasom iskočio kao nova šibenska zvijezda na glazbenom nebu.
Pomalo u sjeni dueta Duje Stanišić & Branko Medak, Tomislava Šanića i dueta Đani Stipaničev & Ivo Pattiera, ostali su Kristina Boban i njena pjesma „Da sliči na ljubav”. Kristina je osvojila vrlo vrijednog, štoviše prestižnog Šansonijera kojeg dodjeljuju novinari i glazbeni urednici
ma. Na krilima tog uspjeha i meritorne potvrde da je njena pjesma odlična, Kristina je snimila spot „Da sliči na ljubav” kojim najavljuje skori izlazak svog albuma.
Foto: Marita Bulimbašić

 

Video

Iz kategorije: Glazba & Spektakli