Datum objave: 10. Rujan 2022

RAT CAT POMAŽE DARKU CIGIĆU / Večeras se u tunelu pleše do zore za teško bolesnog Šibenčanina koji treba našu pomoć

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenik ove subote pleše za Darka Cigića, teško bolesnog 38-godišnjeg sugrađanina kojem treba novac za skupo liječenje.

Nastupom u Tunelu, DJ-i NeedleDrop, Nick Jelly, PaleolitiK i Sergej Snooze prikupljat će sredstva posjetitelja koji Darku mogu pomoći minimalnom donacijom u iznosu od 50 kuna.

Darko je teško obolio od posljedica COVID-a i ne može skrbit sam o sebi. Osnovao je crowdfunding kampanju tražeći pomoć

"Rehabilitacija za slucajeve kao sto sam ja je skupa i dugotrajna. Ovim putem vasa pomoc bi mi omogucila cjeloviti pristup oporavku; suvremene metode fizioterapije, pomagala I pomoc oko smjestaja tokom lijecenja u Zagrebu I mogucnost da samnom borave prijatelji I obitelj posto jos uvijek nisam samostalan.Prošle godine zapoceo sam projekt gradnje stana u potkrovlju sa prijateljima. Dovrsetak tog projekta omogućio bi mi da imam prostor u kom mogu samostalno zivjeti. Voljeo bih dovrsiti izgradnju prostora kako bi mogao imati prostor u kojem nisam primoran zivjeti sa roditeljima a opet sam dovoljno blizu.Prije ove nesrece sam se bavio fotografijom  snimanjem i moj oporavak u nekoliko slijedecih mjeseci je kljucan kako bi povratio samostalnost kretanja i mogucnost da ponovo radim posao koji mi znaci zivot. Zahvaljujem svima koji mi mogu pomoci da se priblizim korak blize zivotu koji sam prije imao", napisao je.

Donatorsku večer u Tunelu podržao je i ZAMP koji će se večeras odreći svoje naknade za izvođenje glazbenih djela.

Program počinje u 23,00 i traje ‘all night long’.

Redovna sezona u Tunelu kreće od prvog dana listopada nastupom uglednog francuskog DJ-a i producenta Damon Jeea. Do Nove godine programi će se održavati svaka dva tjedna, sve pod egidom ‘First Five’ jer RatCat obilježava pet godina postojanja što će biti začinjeno velikom zabavom 10. prosinca.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli
Označeno u: