Datum objave: 18. Studeni 2022

SVJETLOST U ADVENTU / Šibenski Lionsi organiziraju dobrotvornu večer u Atriumu, dobro ćete se zabaviti i humanitarno djelovati

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski Lions klub organizira dobrotvornu večer u povodu Martinja koja se ove godine, kako zalaze u Advent, zove „Svjetlost u Adventu” Bit će održana 8. prosinca u Atriumu u Lozovcu, a prihod je namijenjen nabavi oftalmoskopa, sprave za promatranje očne pozadine, za Očni odjel šibenske bolnice.

Uz bogatu trpezu na kojoj će prevladavati domaća jela te mlado vino zabavljat će vas band Bagatin. Cijena ulaznice po osobi je 250 kuna, a možete ih nabaviti kod predstavnika Lionsa i to na mobitele 098 266067 ( Ante Bašić), 095 9116 200 ( Milorad Mišković Casper) i 091 205 80 90 ( Denis Vlahov).

Borba protiv sljepoće slabovidnosti jedan je od fokusa rada šibenski Lionsa. To su još borba protiv dijabetesa, protiv gladi i siromaštva,  protiv karcinoma kod djece kao i ekologija, U svom projektu More potaknuli su nabavu humanoidnih robota za bolničko liječenje djece I za pomoć djeci s teškoćama u razvoju. Prvi put u 23 godine postojanja šibenske podružnice kluba njihov projekt bit će dignut na nacionalnu razinu.

Martinje koje već godinama organizira šibenska podružnica Lionsa odavno je prepoznato kao odlično organizirana zabava uz dobro jelo i kapljicu koja, što je najvažnije, ima snažnu humanitarnu notu i poruku te uspiju prikupiti značajna sredstva za nabavu prijekopotrebnih uređana i druge opreme

Iz kategorije: Glazba & Spektakli