Datum objave: 10. Kolovoz 2023

IMAMO NOVU MISICU / Antea Krnić, sportašica i studentica ponijela titulu Miss Šibensko - kninske županije

Diana Ferić
Diana Ferić

Nova Miss Šibensko-kninske županije je Antea Krnić koja je izabrana sinoć na . gradskom trgu Rudina biskupa Josipa Arnerića u Primoštenu pod pokroviteljstvom Šibensko-kninske županije,a uz potporu Župana Marka Jelića, načelnika Općine Primošten Stipe Petrine te Turističke zajednice Primošten.

Lijepa dvadesetjednogodišnja Antea Krnić bavila se kickboxingom . U posljednje vrijeme svojim aktivnim bavljenjem fitnessom  postigla je sinergiju u hrani i tjelovježbi te s ponosom može reći da je vrlo zadovoljna sa sobom. Antea dolazi iz Šibenika i studentica je na Učiteljskom fakultetu u Splitu. Odlično govori engleski i talijanski. Vjeruje da svoje kvalitete može pokazati i u modnom svijetu koji ju jako zanima, a i voljela bi upoznati djevojke sličnih osobina i razmišljanja”, priopćili su iz Direkcije izbora Miss Hrvatske.

Njezinim pratiljama proglašene su Ela Šipić kao prva i Tereza Berač kao druga pratilja.

Osam lijepih finalistica nosile su kolekcije Đine Grbin, nakit Ivane Slavice Vunić- Šibenik nakit, vjenčanice salona Šibenska Perla i Deni design. Za frizure je bio zadužen frizerski salon Biserka-vl.Biserka Blaće i make up studio Zara-vl.Martina Peršić.

U glazbenom dijelu programa nastupili su Petar Dragojević i Amir Kazić Leo. Program su vodili Edita Lučić Jelić i Frano Ridjan, a u ocjenjivačkom sudu su bile i neke od bivših misica Maja Cvjetković Kević, Katarina Prnjak i Maja Spahija Blaće

Najviše dosadašnjih Miss Hrvatske dolazi upravo iz Šibenika; Nina Slamić, Maja Cvjetković, Ivana Ergić, Katarina Prnjak, Maja Spahija. 

Hoće li nova Miss Šibensko-kninske županije 2023 naslijediti jednu od ovih već okrunjenih ljepotica ostaje nam vidjeti u studenome ove godine kada će se održati izbor Miss Hrvatske 2023 za Miss Svijeta.

Foto: Valerio Baranović / PR Miss Hrvatske 

Iz kategorije: Glazba & Spektakli