Datum objave: 04. Rujan 2023

NAJLJEPŠA MAMA HRVATSKE / Počele prijave za 2024. godinu, pobjednice očekuju putovanje na Maltu i drugi pokloni

Diana Ferić
Diana Ferić

Otvorene su prijave na natjecanje Najljepša Mama Hrvatske u 2024. i to za kategorije Najljepša Mama Hrvatske, Najljepša Mama Hrvatske Dijamant i Najljepša Mama Hrvatske Platinum. Organizatori su uz tri krune pripremili ukupno šest lenti, a uz novčanu nagradu, tri pobjednice otputovat će na Maltu, a tu su i brojni darovi sponzora natjecanja!Prijave traju od 1. rujna 2023. do 31. siječnja 2024., a prijaviti se možete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.!

Uvjeti za sudjelovanje u natjecanju su da ste majka, ženskog spola, imate hrvatsko državljanstvo i prebivalište u Republici Hrvatskoj te da u trenutku održavanja natjecanja imate najmanje 23 godine.   

Prvih deset prijavljenih natjecateljica, koje se prijave do 30.rujna 2023., imaju direktan prolaz u polufinale.

 „Ponosni smo što, zahvaljujući izboru za Najljepšu Mamu Hrvatske, stvaramo nova prijateljstva, divna iskustva i doživljaje, a svakako moramo istaknuti i poslovne suradnje. Naše finalistice vrlo brzo se povežu i kući odlaze s novim iskustvima i prijateljstvima koja nadilaze kilometre koji ih dijele. Neizmjerno se veselimo još jednoj godini i prijavama naših budućih finalistica. Pozivam sve mame da nam se pridruže u ovoj divnoj avanturi”, poručuju organizatori.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli