Datum objave: 30. Rujan 2023

KULTURALJKA / U Šibeniku sljedećeg vikenda nastupaju Partibrejkersi i Dino Jelušić sa svojim bendom

Diana Ferić
Diana Ferić

U petak 6. listopada po prvi put u Šibeniku nastupaju kultni beogradskirokeri, sastav Partibrejkers.  Predvođeni karizmatičnim vokalom Zoranom Kostićem Canom, na sceni su preko 40 godina, a u Šibeniku će imati svoj cjelovečernji koncert na kojem će svirati svoje najveće hitove iz svih perioda bogate diskografije. Prije i nakon Brejkersa nastupat će lokalne šibenske snage bend Teke Yeke i one man show Kike Dok. Program je dio glazbenog programa ovogodišnje Kulturaljke.

Dan nakon, u subotu 7. listopada u Šibeniku prvi put nastupa Dino Jelusić.  Svjetski priznato ime hrvatske hard rock scene, vokalist bendova Whitesnake i Trans-Siberian Orchestra, Dino je okupio svoj glazbeni dream team u bend Jelusick. Njihov debitantski album „Follow the Blind Man“ hrvatsku premijeru će imati upravo u Šibeniku drugog dana Babljeg Ljeta. Prije i nakon Jelusicka nastupaju splitski swin ska punkeri Justin's Johnson i šibenski alter rockeri Reah, a sve to odvija se pod etiketom brenda Powered by Regius.

Oba dana koncerti se održavaju na trgu Ivana Gorana Kovačića u samom centru Šibenika (ispred OŠ Fausta Vrančića) a vrijeme početka je 20 sati. Ulaznice su dostupne u pretprodaji preko Entrio online sustava ili svih Entrio fizičkih mjesta u Hrvatskoj.

Ulaznice za petak - https://bit.ly/BrejkersiSibenik
Ulaznice za subotu - https://bit.ly/JelusickSibenik

Koncerti se realiziraju kroz PARK kolektiv, dugogodišnjeg aktera na lokalnoj glazbenoj sceni, koji je od 2011. u Šibenik doveo preko 150 bendova iz Hrvatske, Europe i svijeta.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli