Datum objave: 14. Veljača 2020

SAJAM AGROTURIZMA U SKRADINU / Prijavite se što prije za besplatni štand jer vlada veliki interes izlagača

Diana Ferić
Diana Ferić

Otvorene su prijave za 12. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije koji će se održati 30. travnja i 1. svibnja u Skradinu, u  organizaciji Šibensko-kninske županije. Suorganizatori sajma su Grad Skradin, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Obrtnička komora Šibensko-kninske županije i Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Šibenik.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera, održava se na ulazu u Nacionalni park Krka, a posjeti ga oko 20.000 posjetitelja. Na sajmu predstavljamo ukupno bogatstvo naše županije, od autohtonih i tradicijskih ruralnih proizvoda i usluga, etno i gastronomskih specijaliteta, kulturne baštine, folklora, starih zanata te turističke ponude na obiteljskim domaćinstvima ruralnih područja.

Da je ovaj sajam pravi promotor agroturizma uvjeravaju nas podaci da smo od šezdeset izlagača na prvom sajmu došli na više od sto osamdeset izlagača iz Šibensko-kninske županije i ostalih hrvatskih županija.

Svake godine jedna od hrvatskih županija nam je partner na sajmu, ove godine to je Međimurska županija. Izložbeni prostor za sve izlagače je bez plaćanja naknade. Zbog velikog interesa, zainteresirane izlagače pozivamo već sada da se prijve. Prijavni obrazac nalazi se na službenoj internetskoj stanici Šibensko-kninske županije www.skz.hr na linku: http://sibensko-kninska-zupanija.hr/stranica/12-sajam-agroturizma-ibensko-kninske-upanije/312

Iz kategorije: Hrvatska