Datum objave: 30. Siječanj 2021

PRIJELOMNA VIJEST/ Ubojstva u Šibeniku i Vodicama, povod je navodno stečaj jedne pekarske tvrtke, a žrtva vlasnik trgovačkog lanca i stečajna upraviteljica

Stanko Ferić
Stanko Ferić
Službeno je potvrđeno da je  danas oko 13 sati ubijen  muškarac u Vodicama, u automobilu koji je upravo parkirao ispred svoje trgovina. Neslužbeno, riječ je o  poznatom šibenskom poduzetniku, suvlasniku jednog trgovačkog lanca. U njega je navodno iz automatskog oružja pucao vlasnik jedne šibenske pekarske tvrtke u stečaju upravo kada je stigao automobilom ispred svoje upravne zgrade u Vodicama. Dogodilo se to nakon jutrošnjeg sastanka u Ražinama  o stečaju te tvrtke.
Ubojstvo dogodilo i u Šibeniku. Žrtva je, navodno, stečajna upraviteljica te pekarske tvrtke koja je i gradska vijećnica 
 
ŠibenikIN javlja da je navodno upucano više osoba. Njihovi  reporteri javljaju da su duge cijevi na raskrižju kod Euroherca. 
Šibenska policija još nije potvrdila da se u Vodicama dogodilo ubojstvo. Dio Šibenika je pod  opsadom policije. Ispred dućana u Vodicama parkiran je  izrešetani Mercedes u kojem je navodno žrtva sjedila u vrijeme ubojstva.
Iz kategorije: Hrvatska

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3