Datum objave: 15. Siječanj 2016

JOSIP KUŠTERA: Ima li neki student dovoljno lud da mi se pridruži?

Josip Kuštera
Josip Kuštera

 

165 ekipa, 7 dana, 5 startnih pozicija i samo jedno pitanje - Can You Make It?
Ovako glasi slogan ovogodišnjeg Red Bull 'Can you make it?' challenga. Kad sam vidio o čemu se radi oči su mi se zacaklile a srce zatitralo. Ovo je savršeno pomislio sam.

O čemu se točno radi?

Kažu - avantura života i potpuno se slažem! Krenuti iz Barcelone, Edinburgha, Firence, Berlina ili Praga. Prijeći više od tisuću kilometara u samo sedam dana. Putovati europom, bez mobitela i novčanika te koristeći Red Bull kao jedino sredstvo plaćanja dok te uživo prati Red Bull TV. Ako si upravo osjetio trnce, nastavi čitati.
Usudim se reći bolesna prilika za sve studente kojima su kreativnost i avanturizam bliži od ispijanja petosatnih kava i uplaćivanja tiketa u kladionici. Ako ti je gušt stopirati, nije ti problem zaspati iako nisi na krevetu, snalaziš se većini prilika, komunikativan si, šarmantan i obožavaš putovanja i nesvakidašnje situacije a san ti je proputovati europu sa samo ruksakom na leđima vrijeme da se prijaviš na Red Bull Can You Make It?

Naravno, ne radi se samo o tome da prvi stignemo do cilja. Radi se o samom doživljaju, svladavanju izazova na putu, snalaženju. Velikom snalaženju jer ćemo morati razmjenjivati limenke Red Bulla za sve što nam bude trebalo - hranu, smještaj, prijevoz i sve druge avanture koje ovo putovanje čine nezaboravnim.

Nakon što naš tim bude izabran za ovaj epski đir po europi krećemo na put obilazeći kontrolne točke u europskim gradovima gdje će kako kažu, biti postavljeni izazovi za duh i tijelo, obavljajući što više zadataka sa Liste avantura. Uspjeh tima se bazira na dostignutim točkama odnosno gradovima, obavljenim zadacima sa Liste i broju fanova na društvenim mrežama. Ako si spreman biti dio ove nevjerojatne priče, pridruži mi se!

Može li se zaista putovati samo s limenkama Red Bulla?

Može. To je i dokazalo sto prošlogodišnjih ekipa koji su zahvaljujući limenkama doživljeli iskustvo iz snova, od putovanja privatnim avionom, preko luksuzne večere sa celebritijem do ulaznica za utakmicu Beyern - Manchester United. Za svakog ponešto.

Kako se prijaviti?

1. za početak trebamo okupiti tročlanu ekipu.
2. snimiti jendominutni najkreativniji video u kojem ćemo dokazati da je baš naš tim spreman za ovaj jedinstveni izazov.
3. Uploadati video na službenu stranicu www.redbullcanyoumakeit.com do 14. veljače 2016. godine.

Nakon isteka roka za prijavu, slijedi javno glasovanje za najkreativnije timove, a stručni žiri će potom izabrati finaliste koji će dobiti priliku sudjelovati u avanturi svog života.

Putovanje od 1 000 kilometara započinje jednim korakom. Učini svoj prvi korak, get out of you comfort zone i prijavi se! odmah.

Dakle, za kraj. Ako si stvarno spreman za ovo javi mi se ili na fejsu ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili me zovi na 0919367963 ili me zaustavi di god kad god :)

#canyoumakeit16

 


 

Iz kategorije: Biti student u Šibeniku