Datum objave: 26. Lipanj 2014

SuperUho poziva: Budi dio Akustika@SuperUho programa - prijavi se!

Nina Medić
Nina Medić

SuperUho festival i portal Muzika.hr pružaju šansu svim akustičnim izvođačima koji žele biti dio Akustika @ SuperUho programa.  Tom prigodom otvoren je Muzika.hr natječaj "Budi dio Akustika @ SuperUho programa!" za sve zainteresirane izvođače koji se žele pridružiti! Prijave traju od 25. lipnja do 1.srpnja!

Podsjetimo, SuperUho Festival je ljetni festival Žednog uha, orijentiran na aktualnu međunarodnu glazbenu scenu. Održat će se u Šibeniku na autentičnoj i intimnoj lokaciji pristaništa TEF i gradskoj plaži Banj, svega 10 minuta laganog hoda od katedrale Sv. Jakov. Dio iščekivanog prvog izdanja ovog šibenskog festivala bit će i Akustika, a tom prilikom pozivamo sve zainteresirane izvođače da nam se pridruže u guštanju!

Program će se odvijati u sklopu pozornice smještene na plaži Banj, a upotpunjavat će kasne popodnevne sate festivalskog programa, od 3. do 5. kolovoza. Svakog dana u sklopu programa nastupit će po dva glazbena imena, što znači da će priliku za akusticiranjem imati ukupno šest izvođača koji budu odabrani u sklopu Muzika.hr natječaja "Budi dio Akustika @ SuperUho programa!".

 

Detalji Natječaja

Pozivamo sve zainteresirane autorske glazbenike, bendove, izvođače, kantautore s područja Republike Hrvatske da se prijave na Muzika.hr natječaj "Budi dio Akustika @ SuperUho programa!" i pridruže nam se u gostovanju na SuperUho festivalu! Prijave za Natječaj počinju od danas, 25. lipnja do 1. srpnja, a čitav natječaj odvijat će se u nekoliko faza:

I. faza:

25.6. – 1.7. // Prijave izvođača

II. faza:

2.7. // Odabir i objava 3 finalista + 6 polufinalista (žiri*)

2.7. – 6.7. // Početak glasanja čitatelja za preostala 3 finalista (među 6 polufinalista) putem Muzika.hr

III. faza:

7.7. // Objava preostala 3 finalista i objava čitavog line-up-a programa Akustika @ SuperUho

Prijaviti se mogu maksimalno četiri člana po izvođaču/bendu, a svi odabrani finalisti imat će priliku nastupiti u sklopu Akustika @ SuperUho programa, od 3. do 5. kolovoza u Šibeniku. Svim odabranim izvođačima i članovima benda bit će osigurano:

·         SuperUho festivalska + kamperska ulaznica

·         putni troškovi

·         dnevni bonovi za hranu i piće

Natječaj je otvoren! Prijavite se ispunjavanjem vrlo jednostavne prijavnice!Nakon preslušavanja svih prijavljenih autorskih izvođača od strane žirija, u srijedu 2. srpnja bit će objavljena imena 3 finalista te 6 polufinalista. Nakon toga slijedi odabir preostala 3 finalista (od 6 polufinalista) putem glasova čitatelja Muzika.hr portala.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti ovom linku.

IZVOR: muzika.hr

Iz kategorije: Kultura