Datum objave: 17. Ožujak 2015

VIDEO Danas smo saznali još tri benda sa lineupa ovogodišnjeg SuperUho festivala

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Na fanpageu festivala SuperUho danas su objavljena nova tri imena sa popisa bendova koji će ovo ljeto svirati u luci ex TEF. Tako su se slovenski noise rockeri Nikki Louder, srpski shoegaze dvojac VVhile i folk rock bend Sun Kil Moon pridružili dosadašnjim izvođačima kojih za sada sve skupa ima devet. Svi oni svirat će u Šibeniku od 4. do 6. kolovoza ove godine.

Festivalske ulaznice za drugo izdanje SuperUho festivala mogu se kupiti na pretprodajnim mjestima u Zagrebu (glazbena knjižara Rockmark i Dirty Old Shop) i Šibeniku (Dallas Music Shop). Cijene ulaznica i promotivni periodi prodaje: 250 kn (do 30.4.) 290 kn (do 3.8.) 320 kn (na ulazu).

Nikki Louder - "Oni su kaotični noise rock trio iz okoline Kamnika, Slovenija, koji imaju iza sebe preko 150 koncerata po teritoriju ex-Yu, a i više turneja po srednjoj Europi i Velikoj Britaniji, a za svoja tri studijska albuma zaslužuju titulu prvaka slovenskog noise-rocka."

VVhile - "Postoje od 2011. godine, a poslije dvije europske turneje na kojima su promovirali europsko i kasnije američko vinilno reizdanje "VVhile is Vanity" 7" EP, snimili su i objavili album "MORE" na kojem kroz 10 pjesama prave presjek rada benda od prve probe do danas."

Sun Kil Moon - "Jedna od važnijih karakteristika komponiranja Marka Kozeleka je umijeće da melankoliju i mračne teme realno proizašlih iz introspekcije i promatranja okolice izrazi kroz glazbu koja okreće polaritet emocije i slušatelja puni energijom i optimizmom. "

Video

Iz kategorije: Kultura
Označeno u: