Datum objave: 03. Travanj 2015

Kulturaljka 2015: Zadnji dan pretprodaje za sutrašnji veliki koncert u hangaru

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Sutra je na rasporedu veliko finale ovogodišnje manifestacije Kulturaljka 2015.

Spektakularan koncert trenutno najaktualniji bendova održat će se u hangaru na prostoru bivše vojarne Bribirskih knezova. Nastupaju beogradski žestoki rock trio Straight Mickey and The Boyz, zagrebački ska/punkeri Kawasaki 3P i jedan od najboljih hrvatski punk/rock sastava Psihomodo Pop. Sva tri izvođača dolaze predstaviti svoje nove hvaljene albume i napraviti pravu glazbenu feštu te tako zaokružiti ovogodišnju Kulturaljku. Da zabava bude još bolja pobrinut će se i Mrtvo Hitovlje vs Sensi i Drug Podrug.

Karte u pretprodaji možete nabavitijoš samo sutra do 14 sati po cijeni od 60 kuna. Nakon toga će se prodavati na ulazu na koncert po 80 kuna. Zato požurite danas do caffe barova Baldekin, Bono, Domald i Kuglana i osigurajte svoju ulaznicu za najveći proljetni glazbeni događaj u gradu.

Iz Udruge P.A.R.K. poručuju kako je osiguran i jako povoljan taxi prijevoz. Tako da ako nazovu brojeve Taxi Bože do hangara će te moći doći za samo 20 kuna(4 osobe) ili 50 kuna (8 osoba). Parking je osiguran.

Vidimo se na Kulturaljci 2015.!


 

Iz kategorije: Kultura