Datum objave: 11. Veljača 2016

Večer poezije i glazbe u OŠ Vrpolje noć uoči Valentinova

Šibenik News
Šibenik News

Osnovna škola Vrpolje još će jednom biti domaćin večeri poezije i glazba. Drugu godinu za redom književna sekcija Matice hrvatske Šibenik i Kulturno umjetničko društvo Vrpolje organiziraju sate poezije uoči Valentinova koji će se ove godine održati u subotu, 13. veljače, s početkom u 19.30 sati, a uz besplatan ulaz.

 

U programu će sudjelovati učenici vrpoljačke osnovne škole te članovi književne sekcije MH te gosti, odnosno prijatelji pjesnici poput Dinka Škevina i Gojke Pelajić, a pozivaju se i svi zainteresirani da se pridruže bilo kao posjetitelji, bilo kao čitatelji.

 

- Pozivamo sve koji pišu pjesme da nam se pridruže ako imaju želje i volje. Znamo da mnogima nije jednostavno čitati svoje pjesme u javnosti, ali atmosfera od prošle godine bila je takva da je mnogi pamte kao predivnu. Bilo je to pravo prijateljsko druženje i svi su međusobno bili podrška - kaže nam Ivana Vranjić, upućena u sva zbivanja oko organizacije.

 

U vrpoljačkoj pjesničkoj noći onaj glazbeni dio opravdat će nastup tamošnje klape Mirakul. Dodajmo i to da će program voditi svima dobro poznato (radijsko) ime, Antonijo Lučić. 

Iz kategorije: Kultura