Datum objave: 12. Lipanj 2016

Odlična reklama Šibenika preko poznatog svjetskog PR stručnjaka

Šibenik News
Šibenik News

- Preludo je kako svijet funkcionira! Taman dok sam kukao kako još nisam bio na Mediteranu, pozvali su me da sudjelujem u izboru za Miss Hrvatske u Šibeniku idući tjedan. Bože, kako je dobro! Hvala mojoj dragoj prijateljici, Maji Spahiji, organizatorima hrvatskog izbora ljepote i Solaris resortu što su mi to omogućili. Jedva čekam otkriti tu čarobnu zemlju po prvi put - napisao je Neil Krisralam, poznato svjetsko tv lice, glumac i PR stručnjak na svom Instagram profilu uz fotografiju Šibenika u noći.

 

To je i više nego odlična promocija Šibenika u turističkom smislu jer onoliko pratitelja koliko ih Neil ima na svojom profilu na društvenoj mreži sve turističke zajednice Lijepe Naše nemaju zajedno.

 

- Sjajna vijest da Neil Krisralam dolazi u Šibenik na izbor za Miss Hrvatske 2016. odjeknula je među svim poklonicima izbora ljepote diljem svijeta. Ovaj mladi televizijski prezenter, glumac i PR stručnjak ljubimac je milijuna fanova koji prate izbor za Miss Svijeta, ali i onih koji vole utrke Formule 1. Naime, osim što je već dvije godine angažiran kao ekskluzivni prezenter na pripremama za Miss Svijeta, Neil je od prošle godine šef PR službe na vjerojatno najluksuznijem svjetskom humanitarnom eventu – Amber Loungeu. Monaco, Singapore, Mexico City i Abu Dhabi destinacije su na kojima se Amber Lounge održava i na kojima organizatori sakupe stotine tisuća dolara u humanitarne svrhe, a Neil Krisralam je čovjek koji upravlja odnosima s javnošću tog prestižnog događaja - obavještavaju iz organizacije hrvatskog izbora ljepote.

 

Izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta ove godine održava se u Solarisu gdje će još uvijeka aktualna hrvatska misica, Maja Spahija krunu najljepše predati dalje iz mjesta  u kojoj je njena avantura počela - iz rodnog grada. 

 

Iz kategorije: Kultura