Datum objave: 20. Lipanj 2016

Dva dana Unplugged festivala uz Gorana Baru i Nenu Belana u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

- Nakon prošlogodišnjeg koncerta 40 godina Parnog valjka, s posebnim Vam zadovoljstvom najavljujemo prvi Unplugged festival u Šibeniku, koji će se održati na Tvrđavi sv.Mihovila 21. i 22. 7. 2016. - najavljuje Bit promocija d.o.o.

 

Dva dana čistog glazbenog savršenstva „bez struje“, 21. i 22.7. stiže u Šibenik, na Tvrđavu sv. Mihovila, gdje će Bare & Belan okruniti presjek svojih karijera!


Pune četiri godine od posljednjeg koncerta ondje, Bare i Majke po prvi puta dolaze u Šibenik kako bi album "Teške boje" izveli u unplugged verziji. Uz izvedbu pjesama s posljednjeg albuma, izvest će i presjek najboljih ostvarenja dosadašnje karijere.


Zovu ga legendom, karizmatikom, najvećim rock glazbenikom na brdovitom Balkanu, pjesnikom neuništive karizme, rijetkom istinom, velikim umjetnikom... On i je sve to, ali prije svega je čovjek. Nekad drag i nježan, nekad pomalo luckast...Kao i svi mi.


Iza njega je iznimno duga i turbulentna karijera, s usponima i padovima, ali nakon 30 godina velikog rada, desetak albuma od kojih je svaki dobio svoj kutak povijesti i mnogobrojnih hitova koji su, i nakon tri destljeća, pjevani i slušani s istom emocijom,on je i dalje broj jedan rock glazbenik ovih prostora i šire.
Rock legenda Bare sa svojim Majkama dolazi prirediti veliki rock spektakl, na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila - 22.7.

 

Neno Belan zvuči bolje nego ikada! A presjek kompletnog 30.godišnjeg rada, u posebnim, za tu priliku napravljenim aranžmanima, s još 11 vrhunskih glazbenika, izvest će upravo na čarobnoj šibenskoj ljetnoj pozornici.


Na repertoaru će se naći i neke dodatne pjesme koje inace nemaju običaj svirati u standardnoj električnoj varijanti, te će svim posjetiteljima pružit će nezaboravan unplugged koncert.


Uz najveće hitove Nene Belana & Mediteranskog Orkestra i Gorana Bare & Majki, publika će moći uživati upravo na šibenskoj Tvrđavi, u četvrtak i petak, 21. i 22. 07. 2016. s početkom u 21h.


Ulaznice za koncert u prodaji su od danas, 17.06. na svim prodajnim mjestima Eventima, na blagajnama Tvrđave sv. Mihovila i na Tvrđavi Barone. Cijene su iste za prvi i drugi dan festivala.


Prvih 100 najbržih ulaznicu može kupiti za 100 kuna putem sustava Eventima.


Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 120 kuna, a na dan koncerta 160 kuna. VIP ulaznica iznosi 150 kuna, dok je na dan koncerta 180 kuna.
 

 

PR tekst

 

Foto: Tvrđava sv. MIhovila, Facebook

 

Iz kategorije: Kultura