Datum objave: 29. Lipanj 2016

Šerbedžija: Tadić i ja imamo tremu, jer pjevamo Arsena Šibenčanima

Šibenik News
Šibenik News

Uoči koncerta koji će se 13. srpnja, održati na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku, Rade Šerbedžija iskreno je priznao: "Tadić i ja imamo tremu, jer pjevamo Arsena Šibenčanima!"

Iako iza sebe imaju brojne zajedničke nastupe, Šerbedžija i Tadić sastaju se u Šibeniku nakon četverogodišnje pauze.

 

- Uzbuđen sam što ću nakon toliko godina ponovno biti u Šibeniku. Uz Šibenik me vezuju lijepe uspomene. Snimio sam ondje nekoliko za mene važnih filmova, a i odlazio sam ondje Arsenu na koncerte. Svakako, pamtim samo lijepe dane u tome posebnom gradu. A u Šibeniku većina publike ljepše pjeva od izvođača...- rekao je Rade.

 

Radost zbog ponovnog susreta s Tadićem ne krije, te objašnjava: "To je uvijek i susret s dragim prijateljem. On je tako poseban i plemenit da je prava sreća družiti se s takvim čovjekom. Naše prijateljstvo traje godinama, on je kao član naše familije..."

 

Ni Miroslav Tadić o ponovnom susretu i koncertu nije štedio riječi:

 

-Naša suradnja je, kao i naše prijateljstvo, nešto što raste, zbližava nas i inspirira. Poslije dva albuma i koncerata na kojima je bilo dosta gostiju i raznolikih aranžmana, odlučili smo se posljednjih godina na veoma intiman zvuk kada smo samo nas dvojica na sceni. Na taj način moramo svaki put izvući doista sve od sebe i taj intenzitet publika osjeti i u njemu uživa isto kao i mi. Posebno se radujem nastupu u Šibeniku koji ima izuzetnu publiku i koji mi je kao grad veoma blizak.

 

Šibenčane i njihove goste 13. srpnja čeka uistinu čarobna večer. Dvojica umjetnika izvest će pjesme sa svoja dva albuma, među ostalima i neke Arsenove, njima posebno drage, ali i nekoliko makedonskih koje Rade i Miroslav izvode s posebnim žarom.

Iz kategorije: Kultura