Sidebar Menu

Datum objave: 29. Rujan 2016

VIDEO: Snimljen video spot za još jednu uspješnicu Marka Škugor, 'Samo ti si'

Šibenik News
Šibenik News

Marko Škugor, sve uspješniji šibenski pjevač nove generacije, snimio je video spot za pobjedničku pjesmu šansone 'Samo ti si'. Ni nakon radnog ljeta prebukiranog nastupima, šibenski Jose Carreras ne usporava tempo.

 

Marko Škugor upravo je snimio spot za pjesmu 'Samo ti si' s kojom je pobijedio na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, a najavljuje i skorašnju objavu još jednog spota!


- Jako sam zadovoljan uspjehom pjesme 'Samo ti si', jer osim toga što je pobjednička pjesma na Šansoni, dobro je prihvaćena kako od publike tako i od radijskih urednika. Inače autori pjesme su legende Dušan Šarac i Frane Bilić, a za aranžman se pobrinuo također legendarni Remi Kazinoti. Spot za nju smo snimali u Šibeniku i u njemu se pojavljuje prelijepa Sanja Bajić - kaže Škugor koji je režiju spota ponovno povjerio svom dugogodišnjem suradniku Željku Petrešu.

 


Marko je na Večerima dalmatinske šansone pjesmom 'Samo ti si' oduševio publiku koja ga je nagradila prvom, a žiri trećom nagradom. Uskoro planira objaviti još jedan singl za koji je uvjeren da će se svidjeti publici.


- Ljeto je završilo s preko 50 odrađenih nastupa, polako se sabiru dojmovi, ali i pripremaju novi koncerti do kraja godine. Uskoro se očekuje i premijera dueta s Oliverom Dragojevićem na prekrasnoj pjesmi 'Samo s tobom sam upoznao ljubav' autora Vinka Barčota - ističe Marko.


Osim što uspješno gradi solo karijeru, kao član kvarteta Četiri tenora Marko s kolegama Đanijem Stipaničevom, Vladimirom Garićem i Markom Pecotićem osvaja publiku diljem Hrvatske vrhunskim izvedbama domaćih klasika, arija i talijanskih kancona. Nakon što su u pratnji maestra Jurice Karuze oduševili Zagrepčane, sljedeći će ih imati prilike čuti Riječani na gala koncertu u HNK Ivan pl. Zajc 29. listopada, a pripremaju i skorašnji susret s Puležanima.

Video

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3