Sidebar Menu

Datum objave: 03. Listopad 2016

U Vodicama se prikazuje predstava 'Svatko glumi sebe' u sklopu borbe protiv ovisnosti

Šibenik News
Šibenik News

Gradsko društvo Crvenog križa Vodice u suradnji sa Zajednicom Cenacolo poziva sve zainteresirane da im se pridruže  na glazbeno - scenskom prikazu 'Svatko glumi sebe'. Predstava u kojoj se prikazuje život suvremene obitelji sa njenim malim i velikim problemima i radostima odigrava se kroz projekt 'Iz tame u svjetlo' u sklopu programa borbe protiv ovisnosti.

 

Predstava će se održati u srijedu, 5. listopada, u Kulturnom centru Vodice s početkom u 20 sati.

 

 

Na području Republike Hrvatske projekt se provodi od 2008. godine s ciljem podizanja svijesti o problemima ovisnosti, te o važnosti prevencije i edukacije. Cilj projekta je ukazati na rastući problem ovisnosti koji se javlja u današnjem društvu, na štetne posljedice ovisnosti, činjenicu kako se ovisnost u početku olako shvati i vodi do fizičkog i psihičkog razdora; pokazati kako ovisnost uništava društvene i međuljudske odnose u obitelji, školi i prijateljstvu; kako ovisnost utječe na samopoštovanje osobe, potaknuti na smanjivanje predrasuda prema bivšim ovisnicima i kako pomoći njihovu resocijalizaciju.

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.