Datum objave: 06. Listopad 2016

Novi grafit za Dražena Petrovića potaknuo Šibenčane da iznesu zanimljive prijedloge

Šibenik News
Šibenik News

Novi grafit posvećen Draženu Petroviću  potaknuo je Šibenčane da iznesu svoje prijedloge, komentare o tome što je Grad za Dražena učinio ili nije. Šibenski funcuti odradili su vrhunski posao s novim grafitom. Učinili su to pod okriljem noći, a prve zrake jesenskog sunca na vidjelo su iznijele da košarkaški Mozart živi vječno. 

 

- Ne mogu virovat 23 godine nakon tragedije, ovi jebeni takozvani političari, sportskoj dvorani da ne daju ime po tom velikanu. Zato ću sada inicirati to. Pa stvarno u Šibeniku je najmanje šibenskog duha. Idemo ljudi akcija - samo je jedan od komentara koji se mogu pronaći na društvenim mrežama ispod fotografija s Draženovim likom. 

 

Neki su otišli korak dalje pa smatraju kako ne bi bilo loše ljubiteljima ulične umjetnosti dati oduška i pustiti ih da uljepšaju zid šibenskog zatvora. 

 

- Postoji onaj debilni zid pored zgrade suda, a nasuprot policijske postaje koji bi trebalo vizualno srediti, pa ovom prilikom pozivam sve odgovorne da daju pristanak da se taj zid oslika grafitima kao u gore navedenom slučaju, pa će cijeli taj kvart potpuno drugačije disati i dati mu urbani izgled. Trebalo bi možda organizirati tu nekakav festival grafitnog slikarstva ili ga dati funcutima da ga grafički osmisle - poručio je jedan Šibenčanin.

 

 

 

 

Iz kategorije: Kultura