Datum objave: 11. Listopad 2016

Šibenčani se pitaju je li Massimo pravi izbor za najveseliju noć u godini

Diana Ferić
Diana Ferić

Ne dovodeći u pitanje neupitnu kvalitetu pjevača Massima Savića, mnogi Šibenčani s kojima smo razgovarali nisu baš oduševljeni time što ga je gradska uprava odbrala za ispraćaj stare i doček nove 2017. godine u Docu.

 

- Massimo je izniman glazbenik, ima odlične pjesme, ali tip glazbe koju izvodi nije baš primjeren za tu najveseliju noć u godini -najčešće su reakcije Šibenčana koji ispraćaj stare i doček nove godine zamišljaju uz malo drukčiji glazbu od Massimove.

 

Nije nevažno i to što će takva zabava Grad stajati ne baš 'sitnih0 140.000,00 kuna. U gradskoj upravi ne žele objašnjavati zbog čega je izbor pao baš na Massima. 

 

 

- Ja osobno nisam donijela tu odluku pa ne mogu niti to obrazlagati, ali poznato je da nikad nećete pogoditi sve ukuse. Mislili smo dovesti Parni valjak, ali su oni već prije dogovorili angažman pa smo se uklopili u ono što možemo priuštiti i što je ipak kvalitetna glazba. Tko to kaže da doček na otvrenom mora biti raspašoj. Osim toga, Massimo je lani svojim nastupom napunio tvrđavu svetog Mihovila što znači da ga Šibenčanke i Šibenčani rado slušaju - jedino je što smo uspjeli 'izvući' iz Mirjane Žurić, pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Šibenika.



Massimo Savić lani je na dočeku nove godine zabavljao Puljane.

 


Inače, u Šibeniku posljednjih godina program dočeka često izaziva polemike. Tako je bilo i prije dvije godine kada je nastupila Dubioza kolektiva koja je nekima bila po volji, a neki su zbog toga oštro prosvjedovali. Možda ne bi bilo loše razmilisiti o nekom šibenskom programu i šibenskim glazbenicima koji bi bili i jeftini, i možda bi uspjeli zadovoljiti različite ukuse. 

Iz kategorije: Kultura