Datum objave: 19. Listopad 2016

Šibenska promocija provokativnog priručnika o hrani i ljubavnim vezama

Šibenik News
Šibenik News

 

Maja Petrović, talentirana i duhovita autorica popularnog bloga Vitki Gurman, od svih gradova u Hrvatskoj izabrala je upravo Šibenik za promociju svoje knjige ‘Gurmanske veze’ koja je na glasu kao provokativni priručnik o hrani i ljubavnim vezama.

 

Promocija knjige najavljena je za petak, 21. listopada, s početkom u 18 sati, a ugostit će je multimedijalna dvorana Gradske knjižnice Juraj Šižgorić. Šibenska publika gostovanje beogradske autorice duguje angažmanu poznate šibenske nutricionistkinje Anite Šupe. 

 

 

- Sigurno se pitate kakve veze ima hrana i seks? O, ima veze, itekako ima veze! Za početak, to su dvije stvari u životu kojima pristupamo sa skoro istim osjećajem zadovoljstva, entuzijazma i bez previše razmišljanja. O svim vidljivim i nevidljivim vezama između hrane, seksipila i ljubavnih veza saznajemo iz ove knjige koja spaja edukacijske tekstove o zdravim i nezdravim namirnicama, mnoštvo izvrsnih ukusnih recepata, zanimljive priče o namirnicama i začinima iz drevnih vremena, savjete za uspješna ljubavna osvajanja, lijep i seksipilan izgled i dobar osjećaj u vlastitom tijelu – napisala je Šupe o ovom srpskom bestselleru. 

 

- Neizvodivo je da se svakodnevno zatrpavamo industrijskim prerađevinama, dopuštamo da nam nedostaju vitamini i minerali, izostavljamo kvalitetne proteine i ne bavimo se zanosnim začinima – a da očekujemo zavidan libido i tijelo puno energije za ljubavne pobjede. Ili bilo kakve pobjede – piše Maja Petrović.


Ovo je must have knjiga za svaku modernu i osviještenu djevojku i ženu koja želi biti lijepa, zdrava, privlačna i uspješna.  

Iz kategorije: Kultura