Datum objave: 09. Prosinac 2016

Algoritmova božićna radionica priprema popodnevnu čitaonicu božićnih bajki u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

Ovog petka, 9. prosinca u knjižari Algoritam MK bit će održana pričaonica božićnih bajki. Knjižara se nalazi u City lifeu, a pripovijedanje počinje u 18 sati te je besplatna.

 

Za svoje najmlađe posjetitelje Algoritam MK knjižare pripremili su niz radionica subotom u Šibeniku, Splitu, Rijeci i Zagrebu kao i posjet Djeda Božićnjaka u nekima od njih.

 

Dok roditelji bezbrižno kupuju djeca će izrađivati ukrase za bor, igrati se čarobnim plastelinom, pisati pismo Djedu Božićnjaku ili moći poslušati najljepše dječje bajke.


Kako je prosinac velikom broju ljudi najdraži mjesec u godini, mjesec darivanja, zajedništva i ljubavi, za sve svoje kupce knjižarski lanac Algoritam MK pripremio je i izdvojio najbolje iz svoje ponude i za svoje kupce sve prikupio na jednom mjestu, Božićnom katalogu.


Za ljubitelje on-line kupovine i one koji u hladnim zimskim danima ne vole napuštati svoj topli dom, pregled artikala iz kataloga može se pronaći i na web stranici gdje vrlo lako mogu obaviti kupnju iz udobnosti svoga naslonjača u samo par klikova mišem.
 

Iz kategorije: Kultura