Datum objave: 19. Prosinac 2016

Bogat i šarolik program u Gradskoj knjižnici na početku tjedna

Šibenik News
Šibenik News

Zanimljiv početak još jednog tjedna u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić u Šibeniku. Već u ponedjeljak, 19. prosinca,  održat će se predavanje "Školski brod 'Jadran' — najslavniji hrvatski jedrenjak", u organizaciji Rotary kluba Šibenik i CYFR-a (Croatian Yachting Fellowship of Rotarians).

 

Predavači su Gordan Borčilo, predsjednik Rotary kluba Zadar, i Damir Santini, kapetan Lučke ispostave Biograd n/m. Početak je u 18:30 sati.

 

Istog dana bit će otvorena izložba čestitki iz Japana iz kolekcije SUnčice Hlavaček koja će se moći razgledati sve do 15. siječnja 2017. godine.

 

Idućeg dana, u utorak, 20. prosinca,  u 18:00 lutkarsko kazalište iz Splita održat će božićno-novogodišnju lutkarsku predstavu "Božićna medalja za dobrotu". Organizator je Gradska knjižnica "Juraj Šižgorić" Šibenik.


U 18:30 sati održat će se predavanje "Uloga sporta i prehrane u suvremenom načinu života". Organizator je Savjet mladih Šibensko-kninske županije, a predavači su Šime Šunjerga, magistar kineziologije, Dijana Urukalo, trenerica fitnessa, i Martina Jajaš Višković, nutricionistica.

Iz kategorije: Kultura