Datum objave: 04. Veljača 2017

Stipaničev i Škugor s Četiri tenora rasprodali koncert u Lisinskom

Šibenik News
Šibenik News

Rasprodane su ulaznice za gala koncert Četiri tenora i prijatelji koji će se održati 7. veljače u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Riječ je o koncertu kojim se obilježava 50 godina Hrvatske lige protiv raka. 

 

Jedna od gostiju je Zorica Kondža koja će se na pozornici pojaviti u pratnji supruga Joška Banova. Osim supružnika, uz Četiri tenora koji čine još i Đani Stipaničev i Marko Škugor, na gala koncertu pjevat će još i Nina Badrić, Radojka Šverko, Dubravka Šeparović Mušović.

 

Sve ulaznice za koncert rasprodane su već danima, a sretnici koji su svoje mjesto rezervirali na vrijeme imat će priliku čuti prvu live izvedbu prvog zajedničkog singla Četiri tenora Pričaj mi.

 

Stihove i glazbu prelijepe ljubavne balade Pričaj mi potpisuje Matko Šimac, autor mnogih uspješnica poput Kriva karta, Popucale rebatine i Lipoto moja dok je za aranžman zaslužan Eduard Botrić. U Zagrebu će je Tenori otpjevati u pratnji orkestra što će cjelokupnom koncertu dati potpuno novu dimenziju i nezaboravan doživljaj prekrasne glazbene večeri u Lisinskom.
 

Iz kategorije: Kultura