Sidebar Menu

Datum objave: 28. Srpanj 2017

Tko će ovo izdržati: Jutros Arsenova glazba i poezija,večeras nastup Josipe Lisac i Dade Topića

Diana Ferić
Diana Ferić

Kada je riječ o glazbenim i uopće kulturnim događanjima u Šibeniku često negodujemo da dugo nema ničega, a onda se dogodi da se u istom terminu sudara nekoliko vrijednih događanja. Za ljubitelje kvalitetne domaće glazbe, pogotovu one srednje generacije, što reklo 50 plus danas je zaista praznik. Jutros smo uživali u glazbeno – poetskom događaju posvećenu Arsenu Dediću koji se rodio na današnji dan, uživali smo u njegovoj glazbi, poeziji i uopće sjećanju na njega.

Na tvrđavi svetog Mihovila večeras nastupa jedna od najvećih diva hrvatske glazbene scene, neponovljiva Josipa Lisac, a u 22.30 na Martinskoj, u sklopu projekta „Ljetuj na Martinskoj“ gostuje Dado Topić legenda hrvatskog i YU rocka. On dolazi u Šibenik nakon više od tri desetljeća.

 

I što sada? Pa možete stići i na jedno i na drugo. Brod koji stalno vozi za Martinsku staje upravo podno tvrđave svetog Mihovila. Šteta bi bilo propustiti nastup Dade Topića u osebujnom ambijentu stare šibenske Martine, s druge strane šibenskog zaljeva s pogledom na Šibenik noću.

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.