Datum objave: 14. Prosinac 2017

Poziv poduzetnicima u povijesnoj jezgri da urede izloge i natječu se za "Božićni medenjak"

Diana Ferić
Diana Ferić

Nagradni natječaj „Božićni medenjak“ provodi se i ove godine u sklopu šibenske Adventure 2017. Riječ je o priznanju koje će Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika dodijeliti vlasnicima poslovnih i/ili privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri koji „najslađe“ ukrase izloge u prigodi nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u natječaju „Božićni medenjak 2017.“ trebaju se prijaviti do ponedjeljka, 18. prosinca na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

„Treću godinu za redom, ovom nagradnom igrom cilj nam je revitalizirati staru gradsku jezgru i motivirati trgovce da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere. Povjerenstvo će se voditi propisanim kriterijima, a to su kreativnost i inovativnost pri ukrašavanju, korištenje bio-razgradivih/ekoloških materijala, korištenje tradicionalnih motiva, količina ukrašene površine i ukupan vizualni dojam.“, kazao je direktor Turističke zajednice grada Šibenika Dino Karađole.

Povjerenstvo će obići prijavljene objekte, a vođeni propisanim kriterijima, odlučit će o dobitnicima nagrada. Prva nagrada, odnosno Zlatni medenjak osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti od 1.000 kuna, Srebrni medenjak nagradu od 700 kuna, a trećeplasirani, Brončani medenjak primit će nagradu od 500 kuna.

Osim u srcima, podijelite radost Božića i na vašim izlozima i prozorima. Neka vaša dekoracija bude najljepša božićna priča!, poručuju iz Adventure.
 

Iz kategorije: Kultura