Datum objave: 07. Srpanj 2018

Odličan početak sezone na svetom Mihovilu:Rasprodani koncerti LP i Roisin Murphy

Diana Ferić
Diana Ferić

Pokazatelj da je sezona na šibenskim tvrđavama u punom jeku su i danas rasprodani koncerti dviju umjetnica koje će ovog ljeta nastupiti na najljepšoj pozornici Jadrana – američke kantautorice LP, te dance ikone Róisín Murphy, kažu u ustanovi Tvrđava kulture Šibenik.

 

Ovog ljeta Tvrđava sv. Mihovila širi samo dobre vibracije, stoga ako ste propustili osigurati svoju ulaznicu na vrijeme za ove koncerte, ne dopustite da vam i ostale prođu kroz prste!

Još uvijek je dostupan manji broj ulaznica za nastup u kojem će 22. srpnja Ansambl narodnih plesova i pjesama LADO opjevati i otplesati gotovo zaboravljene hrvatske običaje na pozornici pod zvjezdanim nebom.

 

Nekoliko tjedana kasnije, 2. kolovoza, na istu pozornicu stiže i talijanski šarmer Mario Biondi, izvesti svoje najpoznatije hitove uz koje će predstaviti pjesme s željno iščekivanog albuma Brasil.

Dodatne informacije o prodajnim mjestima, cijeni ulaznica i popustima koji se ostvaruju pri kupnji ulaznica pronađite na Facebook stranici Tvrđave sv. Mihovila.

 

Iz kategorije: Kultura