Datum objave: 05. Veljača 2019

Počela prodaja ulaznica za ovogodišnji NOX na Martinskoj po povoljnim cijenama

Diana Ferić
Diana Ferić

Započela je prodaja prvih ulaznica za najveći šibenski festival elektroničke glazbe NOX koji će se 02. i 03. kolovoza ove godine održati na Martinskoj uz nastup brojnih poznatih domaćih i stranih DJ-a!

Ulaznice iz limitirane serije 'Blind Tickets' prodaju se isključivo online putem sustava Entrio po cijeni od samo 90 kuna za oba dana festivala i namijenjene su najvećim fanovima.
'Odlučili smo pustiti u prodaju jednu manju količinu ulaznica kako bi brojni fanovi, koji se posljednjih tjedana naveliko raspituju o ljetnom NOX-u, mogli dobiti super povoljne ulaznice ovako 'na slijepo'. NOX je prepoznatljivi simbol elektroničke glazbe u Šibeniku i Dalmaciji i jedva čekamo njegovo ljetno izdanje', poručuju organizatori festivala.

 

Prvi od četiri NOX-a održan je u Šibeniku 2014. godine u pothodniku kod željezničkog kolodvora, a posljednji krajem 2017. godine u Minerskoj.
Pripreme za prvi ljetni NOX, koji će biti najveći do sada i odvijat će se na dvije zasebne pozornice, započele su krajem prošle godine, a do kraja veljače bit će objavljena i imena prvih izvođača koji dolaze u Šibenik prvog vikenda kolovoza.

 

NOX Festival održava se na festivalskoj lokaciji Martinska gdje će, uz pokroviteljstvo Grada Šibenika i Turističke zajednice Grada Šibenika, tijekom ljeta biti i festivali Regius, Seasplash, Membrain te Blast.

Ulaznice 'Blind Tickets' (Entrio): http://bit.ly/2WD4n6R
NOX Festival: www.noxfestival.com
NOX Facebook: https://web.facebook.com/NoxFestival/
NOX Instagram: https://www.instagram.com/noxfestival/
   

Iz kategorije: Kultura