Datum objave: 26. Lipanj 2019

Šibenik je dobio ljetno kinu u D - resortu u Mandalini,a tema filmskog ciklusa je ljudska narav

Diana Ferić
Diana Ferić

Zahvaljujući Nikici Šupi i njegovom Kinoklubu Šibenik je dobio novo ljetno kinu i to D-Resort Summer Cinema, u D resortu na Mandalini, a prva projekcija će biti u petak 30. lipnja.


"Projekt D-Resort Summer Cinema nije nastavak mog programa s Baronea nego je moj novi projekt, ali je moj način biranja filmova kao i moj senzibilitet za šibensku publiku ostao isti. Mogu očekivati kvalitetne filmove, novijeg datuma proizvodnje i pouzdano zanimljive. Tema ovogodišnje sezone u D-Resort Summer Cinema je ljudska narav - moja česta inspiracija za izbor filmova. Izbjegavam turobne teme i nudim inteligentnu filmsku čaroliju. Ako ste voljeli moj izbor do sada onda možete biti sigurni da tako i nastavljam", kaže Nikica Šupe.

Dogus grupa  Hrvatska podržava ovaj projekt jer žele gostima svog hotela i marine, ali naravno i Šibenčanima pružiti dodatnu ponudu i zanimljive sadržaje u ljetnim danima. D-Resort Summer Cinema održava se na terasi nekadašnjeg hotelskog Greens bara, iznad D-Marin Mandalina. Uz prekrasan pogled na brodove u marini, šibenski zaljev, zalazak sunca i uz vrhunske filmske poslastice zabava je zajamčena.


Nikica Šupe filmofil je, osnivač je predsjednik Kinokluba "Šibenik" koji vodi prvo i jedino art kino u Šibeniku i radi puno na popularizaciji filmske umjetnosti u Šibeniku.  

Iz kategorije: Kultura