Datum objave: 06. Rujan 2019

Dalmare organizira veliki party u povodu početka školske godine s hula djevojkama i uz ukulele

Diana Ferić
Diana Ferić

Vrijeme je da se oprostimo s ljetom i zakoračimo u nove avanture, a da vama i vašim školarcima povratak u đačke klupe bude lakši i veseliji, Dalmare priprema party u povodu nove školske godine

Klince i klinceze u ponedjeljak očekuje veliki dan – povratak u školske klupe. Pred njima je velika avantura u kojoj ih čekaju prijatelji, učenje, zabava, otkrivanje novih svjetova. Pred roditeljima je razdoblje obveza, organiziranja aktivnosti, motiviranja mališana i ponavljanja lekcija koje su odavno naučili (i zaboravili, naravno). Školarcima i mamama i tatama ekipa iz Dalmarea poručuje: "Početci su itekako zabavni, opustite se s nama i uživajte na Hula partyju, koji će se održati sutra 7. rujna s početkom u 17 sati na glavnom trgu Centra".

Egzotične palme, šarene papige, hula djevojke i lagani zvuk ukulelea - Havaji stižu na glavni trg Centra, i to već ove subote kada će Dalmare prirediti nezaboravan tulum kako bi se oprostio od ljeta i zakoračio u nove avanture. Kreativne radionice, učenje izrade hula maski i lumpa party samo su neke od pregršt aktivnosti u kojima možete uživati. Sve školarce i predškolce očekuje i natjecanja u zabavnim kvizovima u kojima mogu osvojiti super nagrade iz trgovina Hervis, Dm, Froddo shop, Inbox, Charm Silver, Time&Bags te Dalmare centra.

Iskoristite priliku, na jedan dan otputujete na Havaje i zaplešite uz egzotične ritmove, zaigrajte igre i osvojite super nagrade. Zvuči kao idealan početak nove školske godine. Vidimo se!(adv)
 

Iz kategorije: Kultura