Datum objave: 22. Veljača 2020

Ena Friedrich i Danijel Mileta pozivaju Šibenčane da otkriju svoje ljubavne pikanterije

Šibenik News
Šibenik News

Primoštenska ljepotica i bivša Playboyeva zečica Ena Friedrich i šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta uključili su se u projekt Šibenske ljubavne pikanterije koji je dio obilježavanja desete godine manifestacije Kulturaljka.
O čemu se radi? Organizatori iz PARK organizacije pozivaju sve sugrađane da se aktivno uključe u kulturni i društveni život grada i da anonimno otkriju pikanterije iz svog ljubavnog života. Sudjelovati u projektu je jako jednostavno, dovoljno je da pošaljete jednu fotografiju koja vas veže za neki događaj i napišete kratku priču koja ide uz nju. Kako je sudjelovanje u potpunosti anonimno, možemo očekivati i pikanterije iz ljubavnih života javnosti poznatih osoba.

Ena Friedrich VIDEO

Danijel Mileta VIDEO

„Prvi dio ovogodišnje manifestacije Kulturaljka donosi jedan dosta zanimljiv projekt kojeg smo nazvali Šibenske ljubavne pikanterije. Po uzoru na zagrebački Muzej prekinutih veza želja nam je sakupiti fotografije i popratne priče iz šibenskog ljubavnog života. Radi se o tome da nam pošaljete priču o svojim ljubavnim avanturama, sretnim pričama, lošim završecima ili bilo čim što vas veže za neku dragu ili manje dragu osobu. Mi ćemo izabrati najbolje, a anonimnost je zagarantirana“ pozivaju iz šibenske PARK organizacije.

Obrazac za sudjelovanje nalazi se na ovom linku.

Finale projekta održat će se 26. 3. kad će najbolje slike i priče biti izložene u prostoru Gradske knjižnice Juraj Šižgorić na nesvakidašnjoj interaktivnoj izložbi. Tako će se na jednom mjestu naći sve najzanimljivije fotografije s popratnim pričama, što će sigurno pobuditi radoznalost naših sugrađana i zanimanje javnosti. Izložba će u galeriji Knjižnice u prizemlju biti postavljena do 14. travnja. „Parkaši“ ovaj projekt realiziraju u suradnji s, u zadnje vrijeme poprilično aktivnim, TAKEOVER kolektivom.

Podsjetimo, tradicionalno koncertno finale Kulturaljke na rasporedu je 11. 4. u novom gradskom koncertnom prostoru – Hala Šibenik, gdje nastupaju Vojko V, Let 3 i ostala jaka glazbena postava. Ulaznice su u prodaji putem Entrio online sustava ili na prodajnim mjestima u cijeloj HR 

Iz kategorije: Kultura