Sidebar Menu

Datum objave: 23. Prosinac 2021

IZ ŠIBENIKA SI AKO.../ Izabrane najbolje priče na natječaju "Tajna šibenskog balkona"

Diana Ferić
Diana Ferić

Poznati su pobjednici kreativnog natječaja "Tajna šibenskog balkona“ koji je organizirala Facebook grupa “Iz Šibenika si ako...”

 Povjerenstvo u sastavu Dino Karađole, direktor TZ Šibenik, novinari Marko Podrug, Zdravko Pilić te dopredsjednica udruge vodiča Mihovil Antonia Slamić, odlučili su kako je prvo mjesto zaslužila Šibenčanka Ana Aužina, a zanimljivo je kako je na trećem mjestu završila natjecateljica iz Vrbovca.”, kaže Maja Gnjidić,Verdecchia  adminstatorica te Facebook grupe.

 

Dobitnici:

1. ROSA - autorice Ane Aužina, Šibenik 

2. UKRADENA NEVISTA - autorica Duška Krnić, Šibenik 

3. PISMO PJESNIKU - autorica Katarina Zadrija, Vrbovec.

Zadatak je bio napisati kratku ljubavnu priču čija je  radnja smještena u starom Šibeniku, gradu u kojem se na fascinantan i neobičan način susreću povijest, kultura i romantika. Cilj natječaja je potaknuti literarnu maštu, a  motivi najboljih priča služiti  će za organiziranje književnih druženja i šetnji skrivenim šibenskim ulicama te mogu poslužiti kao motivacija storytellinga turističkoj promidžbi grada Šibenika, ističe Maja Gnjidić Verdecchia 

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.