Datum objave: 23. Kolovoz 2022

JOŠ JEDNA RADIONICA BRAČNOG PARA LUČEV / Počele prijave za upis na radionicu "Glumac ima vremena za poeziju" u sklopu festivala ŠKURE

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U tijeku su prijave na radionicu 'Glumac ima vremena za poeziju' uz 100. obljetnicu rođenja najveće hrvatske pjesnikinje Vesne Parun, a u sklopu pratećeg programa Međunarodnog festivala suvremene književnosti ŠKURE koji se od 15. do 17. rujna održava u Šibeniku.

Radionica će se održavati tijekom sva tri festivalska dana (15., 16. i 17. 09.)u terminima od 10 do 14 sati te od 16 do 20 sati u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku pod vodstvom Leona Lučeva i Jelene Graovac Lučev. Polaznici radionice 'Glumac ima vremena za poeziju' radit će na istraživanju poezije Vesne Parun te kako tekst/poezija postaje izvedbena umjetnost. Radionica je besplatna te je namijenjena svim zainteresiranim u dobi od 17 do 77 godina, a prijaviti se mogu na jednu od sljedećih e-mail adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime te kontakt polaznika kao i kratku biografiju. Rok za slanje prijava je 10. rujna. 
Iz kategorije: Kultura