Datum objave: 20. Veljača 2023

KAZALIŠNA POSLASTICA / Predstava s Katarinom Baban koja je zaludila i publiku i kritiku u srijedu stiže u Šibenik!

Diana Ferić
Diana Ferić

Uloga sezonske recepcionerke na rubu živčanog sloma Katarinu Baban je vinula u zvijezde, kao i preostalih 20 uloga u Punom pansionu koje igra također Katarina Baban.Puni pansion komedija je o kojoj se i dugo nakon praizvedbe još uvijek priča. Iako je Katarina Baban i dosad kao glumica bila zapažena i priznata, talent koji je pokazala spretno igrajući više od  nevjerojatnih 20 uloga istovremeno u "Punom pansionu" zaista je vrijedan divljenja. Jer bila bi to samo još jedna duhovita predstava koja opisuje potpuno suludi radni dan honorarne djelatnice na recepciji u sezoni uz svemoguće izazovne zahtjeve gostiju, vlasnika, privatnog života. Ali nakon što predstava završi i prestanete razmišljati o svemu što Vas je nasmijalo i koliko je samo gorke istine u poslovnom izrabljivanju, najednom Vam sine kako je svu tu silnu energiju, duhovite dijaloge, brze izmjene scena i likova odradila samo jedna i jedina Katarina Baban!, poručuju producenti B GLAD Produkcije i KD "Vatroslav Lisinski

Puni pansion priča je o čudesnoj sezonskoj radnici koja će na svojoj koži osjetiti sve izazove nemilosrdnog tržišta rada u turizmu koje pred potplaćenu radnu snagu stavlja nemoguće izazove.

Energična i urnebesna Katarina Baban otkriva na što su spremni 'mali' ljudi koji svim snagama nastoje očuvati svoje dostojanstvo i snove zarađujući pošteno za svoj život.

"Puni pansion" najnovija je životna komedija iz pera poznatog pisca, dramaturga i novinara Igora Weidlicha prema motivima velikog Broadwayskog hita 'Fully Committed'.

Režiju za predstavu potpisuje vrlo talentirana Tihana Strmečki a nastala je u koprodukciji B GLAD Produkcije i KD "Vatroslav Lisinski".

Ovo čudo od predstave odmah po premijeri rasprodaje dvorane u svim gradovima Hrvatske  a sad konačno stiže i u Šibenik.

Komediju "Puni pansion" pogledajte 22. veljače u 20 h u HNK Šibenik.

 "Sretna sam što se, sudeći po interesu publike, itekako isplatilo pripremati ovu izuzetno zahtjevnu predstavu. Po prvi put u mojoj karijeri sama sam na pozornici što je već bio izazov sam po sebi. No, glumiti više od 20 likova sam na pozornici veliki je zalogaj za svakog glumca. Drago mi je da sam opravdala povjerenje koje su mi autor Igor Weidlich, redateljica Tihana Strmečki kao i producentska kuća B GLAD produkcija povjerili.  Izuzetno se radujem što imam priliku 22. veljače konačno zaigrati pred šibenskom publikom. Nadam se dragi Šibenčani kako ćete doći jer znam da ćemo zajedno uživati. Vjerujem kako će mnogi od Vas lako se poistovjetiti s mukama ove recepcionerke i iz vlastitog iskustva a potpuno sam sigurna da ćete se i dobro nasmijati!", kazala nam je Katarina Baban.

ULAZNICE:

online na www.teataruzmore.com

blagajna HNK ŠIBENIK

INFO 091 795 7260

Sve informacije an www.teataruzmore.com

 

Iz kategorije: Kultura
Označeno u: