Datum objave: 31. Prosinac 2019

BAGATIN BAND / Sjajan nastup "Bagatin Banda" i izvrsne pjevačice Ivane Bulat na šibenskoj Adventuri

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenski pop, rock, soul, blues, funk & jazz "Bagatin Band" koji postoji već 18 godina, u sred bijela dana, dakle u potpuno off terminu, održao je koncert za pamćenje i pokazao da Šibenik ima sjajne glazbenike i (konačno) izvrsnu pjevačicu.

Prekaljeni, iskusni glazbenici koje još uvijek puca inspiracija i očigledno uživaju u glazbi koju sviraju, Tonči Lučev, gitara, Nino Nimac, solo gitara, Marko Pulić, bubnjevi i Damir Crnogaća Šoma, bas, na koncertu u Đardinu na stejdžu Adveture, pred i ne tako malobrojnom publikom za doba dana (subota, podne 28.12.), održali su zornu nastavu kako dobar bend svira svjetske pop, rock, soul, blues, funk & jazz klasike. Nisu ni malo zaostajali za originalima, a uz to bili su baš ono što treba izvrsna (i sve bolja) Ivana Bulat, pjevačica kakvu Šibenik već dugo nije imao (ako je uopće u toj glazbenoj domeni ikada imao pjevačicu ravnu Ivani).

Posjetitelji Adventure koji su se slučajno zatekli u Đardinu, iako se čini da je bilo više od slučajnih prolaznika bilo onih koji su došli upravo zbog "Bagatin Banda" i Ivane, uživali su odličnoj glazbi i znalački izabranim bezvremenim pjesmama koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Bila je to, vinskim rječnikom rečeno, izborna berba najslađih "bobica" za predikatnu playlistu složenu znalački, s puno dobrog ukusa i glazbene kulture.

Stanko Ferić / Snimatelj: Danijel Ferić / Produkcija: mOK d.o.o.  - Kino Tesla

 

Video

Iz kategorije: Multimedia