Datum objave: 08. Kolovoz 2020

LJETO / Šibensko - zagrebački bend Cabaret, rasplesao Šibenik kužnom koronavirusu usprkos

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Top Show Band Cabaret, kojeg pokreće ritam mašina Vojmir Roša, proslavljeni šibenski bubnjar, rasplesao je Šibenik u ljetnoj korona noći virusima i drugim kužnim ugrozama usprkos. Izvrsne pjevačice Božidarka Matija Čerina i Anamarija Fuštine, energične poput dvije Tine Turner oduševile su svojim nastupom i izvrsnim interpretacijama za ljetni nastup u šibenskoj tisnoj kali odlično izabranih pjesama, a nosili su ih odlični glazbenici Krunoslav Kralj na klavijaturama, gitarist Franjo Šoštarić i basist Igor Gorše.

Šibensko - zagrebački bend Cabaret po tko zna koji puta potvrdio j svoj status najboljeg show cover banda na ovim prostorima pa ne čudi što su se Šibenčani žalili zašto ne sviraju češće u njihovom gradu.
Cabaret djeluje od 1981.  godine. Počeo je serijom odličnih autorskih pjesama, ali je prerastao u vrhunski top show band koji uspješno nastupa širom Europe. Cabaret je zahvaljujući svojoj izvrsnosti uspješno surađivao s Tomislavom Ivčićem, Đanijem Maršanom, Marinom Tomašević, Mladenom Grdovićem, Jasminom Stavrosom, Zlatkom Pejakovićem, Đanijem Stipaničevim, Helenom Bastić i mnogim drugim zvijezdama estrade.

Svoju vrijednost i besprijekornu svirku bez bilo kakvih elektroničkih pomagala i kompromisa potvrdio je i u Šibeniku gdje je nastupio u teški, gotovo nemogućim uvjetima i usprkos svemu briljirao.

Video

Iz kategorije: Multimedia

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3