Sidebar Menu

Datum objave: 08. Siječanj 2023

SPOMENAR / Policija u Šibeniku otkrila lanac prostitucije u kućnoj radinosti. Seksualnim uslugama trgovale su pristojne udane žene. Traga se za kupcima njihovih usluga.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Policija je uz pomoć tajnih agenata i gradskog redarstva u Šibeniku razotkrila lanac prostitucije u kućnoj radinosti u kojem su seksualnim uslugama trgovale udane žene s ciljem da namaknu dodatne prihode svojim obiteljima i domaćinstvima. Prema pouzdanim izvorima u lanac prostitucije u kućnoj radinosti bilo je uključeno više od 20 žena razne životne dobi među kojima i dobar broj solidnih i pristojnih gospođa iz dobro situiranih i imućnih šibenskih kuća.
Policija je pokrenula opsežnu potragu za kupcima seksualnih usluga u kućnoj radinosti koji će biti sudski progonjeni i oštro kažnjeni zbog kriminalnih djela nemorala i zlonamjernog iskorištavanja dama u materijalnim nevoljama.

Šibenik, siječnja 1933.

Iz kategorije: Spomenar

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.