Sidebar Menu

Datum objave: 31. Siječanj 2023

SPOMENAR / Šibenik modernizira javne zahode i priprema gradnju novih. Bez novog zahoda nema turizma. Sadašnji zahodi nemaju dovoljne kapacitete ni za potrebe Šibenčana.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Uprava Šibenika donijela odluku o podizanju bankovnog kredita za obnove i modernizaciju javnih zahoda te izradu projekta novog prostranog i kapacitetnog zahoda koji se nameće kao nužnost zbog rastućih potreba turizma. Odluka o modernizaciji javnih zahoda bila je jednoglasna i oko nje nije bilo nesloge između vlasti i oporbe uz objašnjenje da bez zahoda u Šibeniku nema turizma. Jednodušna je bila i ocjena da sadašnji zahodi nemaju dovoljne kapacitete ni za potrebe Šibenčana i da se mora izbjeći sramota koja nastaje kada u Šibenik dođu brojni turisti pa se količine povećaju da ne pomaže ni češće pražnjene zahodskih jama. Osim toga pokazalo se da je pražnjenje zahodskih jama krajnje nemoguće i neprilično zbog smrada provoditi ljeti.

Šibenik, 31. siječnja 1932.

Iz kategorije: Spomenar

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.