Datum objave: 29. Rujan 2017

Dalmare centar poziva:Pozdrav jeseni sutra u Dalmare centru u 17:30h!

Diana Ferić
Diana Ferić

Obucite svoje čizmice i pripremite se za jesensku akciju u Dalmare centru. Tijekom cijelog listopada svake “Vesele subote” od 17.30 očekuju vas dječje predstave, kreativne radionice, nagradne igre i nezaboravna Noć vještica

Na ljestvici najpopularnijih godišnjih doba, jesen sigurno ne zauzima vodeće mjesto. No, ovo prijelazno razdoblje ima itekako svojih čari. Pogotovo kada se znaju dobro upakirati i predstaviti dragim gostima. Shopping centar Dalmare svojim dosadašnjim aktivnostima pokazao je da zna znanje, a dodatno će to potvrditi svojom jesenskom avanturom koja će zabavljati velike i male posjetitelje tijekom cijelog listopada.

U Dalmare centru već od sutra, 30. rujna, moći ćete dostojno pozdraviti jesen u sklopu “Veselih subota” od 17.30 sati uz dječje predstave, kreativne radionice i mnoga druga iznenađenja. Prve subote, u šuškavi svijet ovog godišnjeg doba uvest će vas “Vila Jesen”, strašilo i jež koji će vas na glavnom trgu Dalmare centra uvjeriti što sve možete s jesenskim lišćem, plodovima i kako pomoći životinjicama da se što bolje pripreme za zimu uz radionice i nagradne igre. Moći ćete sudjelovati u bojanju kućica za ptice, stvoriti jesensku priču na papiru, postati ježić i loviti jabuke te savladati poljski labirint i osvojiti prigodne nagrade.

Za sve one koji su maštali o karijeri šerifa, doživjet će svojih pet minuta sljedeće subote, 7. listopada u “Šerifskoj školi” u kojoj će imati priliku naučiti postaviti šator, bacati potkovu, jahati na konju, gađati limenke, tražiti blago, skakati u vrećama, uhvatiti konja lasom te baratati lukom i strijelom. A da nema mjesta neuspjehu, garantiraju tri iskusna kauboja koja će svoja znanja te šerifsku značku i diplomu prenijeti mlađim generacijama kako bi jednakim žarom nastavili lov na zločince.

Nakon avanture šerifa, 14. listopada u goste dolazi “Doktorica Pliško” čija će ordinacija također biti otvorena od 17.30. Tada će vaš mališan moći dovesti omiljenog plišanca na pregled, dobiti čarobni lijek i čak zaplesati sa slavnom doktoricom.

Moći ćete se podsjetiti i na legendarne Ninja Turtles koje će u punom sastavu stupiti na teren šibenskog popularnog okupljališta 21. listopada kada će pokazati svoje vještine u sklopu “Mini Ninja tečaja”, kreativne radionice te učiniti druženje nezaboravnim uz nagradnu igru i zajedničko fotografiranje.

 

 


Kulminacija mjesečne jesenske čarolije bit će Halloween party, 28. listopada kada ćete moći pokazati svoje drugo lice i osvojiti mnogobrojne nagrade. Mi ćemo vam u tome pomoći uz začaranu tvornicu maski, face panting & hair spraying, a uz magične igre “Tajna čarobnog šešira” i “Kutiju hrabrosti” Noć vještica ćete dugo pamtiti.

A da bezbrižno možete uživati u bogatom jesenskom programu u Dalmareu, naše autobusne linije od 7. listopada imaju organizirani polazak u 9 sati iz Murtera, Knina i Rogoznice, a povratak u 20 sati na stanici Dalmarea kod McDonald'sa.

Zato navucite svoje čizmice i provedite nikad zabavniju jesen u Dalmareu.
 

Iz kategorije: Sponozirani članci
Označeno u: