Datum objave: 06. Listopad 2017

Ne propustite sa svojim mališanima doći na Pozdrav jeseni sutra u Dalmare centru u 17:30h!

Diana Ferić
Diana Ferić

Obucite svoje čizmice i pripremite se za jesensku akciju u Dalmare centru. Tijekom cijelog listopada svake “Vesele subote” od 17.30 očekuju vas dječje predstave, kreativne radionice, nagradne igre i nezaboravna Noć vještica, poručuju iz Dalmare centra, a to znači da će te jesen moći pozdraviti već sutra, 8. listopada.

Na ljestvici najpopularnijih godišnjih doba, jesen sigurno ne zauzima vodeće mjesto. No, ovo prijelazno razdoblje ima itekako svojih čari. Pogotovo kada se znaju dobro upakirati i predstaviti dragim gostima. Shopping centar Dalmare svojim dosadašnjim aktivnostima pokazao je da zna znanje, a dodatno će to potvrditi svojom jesenskom avanturom koja će zabavljati velike i male posjetitelje tijekom cijelog listopada.

U Dalmare centru već od sutra, 30. rujna, moći ćete dostojno pozdraviti jesen u sklopu “Veselih subota” od 17.30 sati uz dječje predstave, kreativne radionice i mnoga druga iznenađenja. Prve subote, u šuškavi svijet ovog godišnjeg doba uvest će vas “Vila Jesen”, strašilo i ježkoji će vas na glavnom trgu Dalmare centrauvjeriti što sve možete s jesenskim lišćem, plodovima i kako pomoći životinjicama da se što bolje pripreme za zimu uz radionice i nagradne igre. Moći ćete sudjelovati u bojanju kućica za ptice, stvoriti jesensku priču na papiru, postati ježić i loviti jabuke te savladati poljski labirint i osvojiti prigodne nagrade.

Za sve one koji su maštali o karijeri šerifa, doživjet će svojih pet minuta sljedeće subote, 7. listopada u “Šerifskoj školi” u kojoj će imati priliku naučiti postaviti šator, bacati potkovu, jahati na konju, gađati limenke, tražiti blago, skakati u vrećama, uhvatiti konja lasom te baratati lukom i strijelom. A da nema mjesta neuspjehu, garantiraju tri iskusna kauboja koja će svoja znanja te šerifsku značku i diplomu prenijeti mlađim generacijama kako bi jednakim žarom nastavili lov na zločince.

Nakon avanture šerifa, 14. listopada u goste dolazi “Doktorica Pliško” čija će ordinacija također biti otvorena od 17.30. Tada će vaš mališan moći dovesti omiljenog plišanca na pregled, dobiti čarobni lijek i čak zaplesati sa slavnom doktoricom.

Moći ćete se podsjetiti i na legendarne Ninja Turtles koje će u punom sastavu stupiti na teren šibenskog popularnog okupljališta 21. listopada kada će pokazati svoje vještine u sklopu “Mini Ninja tečaja”, kreativne radionice te učiniti druženje nezaboravnim uz nagradnu igru i zajedničko fotografiranje.

 

 

Iz kategorije: Sponozirani članci