Datum objave: 27. Veljača 2018

Iskoristite popuste na upis u programe prekvalifikacije i doškolovanja u PUO Libar

Diana Ferić
Diana Ferić

Imate još samo dva dana da iskoristite popust od 15 posto za upis na brojne tečajeve za prekvalifikaciju i doškolovanje u području pomorstva ili čak 20 posto za neke druge srednjoškolske programe koje organizira Pučko otvoreno učilište Libar u čak četiri grada u Hrvatskoj – u Šibeniku, Splitu, Rijeci i Zagrebu.

Ulaganje u znanje je ulaganje u vlastitu budućnost i to danas možda više nije ni stvar samo vlastitog izbora već je i imperativni vremena kako bismo pronašli svoje mjesto u svijetu rada.
Upisati se možete u sve smjerove srednje pomorske škole i to:Pomorski/a nautičar/ka, Tehničar/ka za brodostrojarstvo, Tehničar/ka za elektroniku, Naftno-rudarski/a tehničar/ka i Ribarsko-nautički/a tehničar/ka.

PUO Libar nudi i upis na ostale srednjoškolske programe i to: Poslovna/a tajnik/ca, Ekonomist/ica, Komercijalist/ica, Kuhar/ica, Konobar/ica, Slastičar/ka, Hotelijersko-turistički/a tehničar/ka, Agroturistički/a tehničar/ka.

 

Za sve dodatne informacije i prijave kontaktirajte nas na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazovite neku od naših poslovnica:
• ŠIBENIK - Draga 1, (022) 201 166
• RIJEKA - Osječka 50, (051) 343 512
• SPLIT - Kopilica 62, (021) 382 246
• ZAGREB - Metalčeva 15, (01) 389 9904

(adv)
 

Iz kategorije: Sponozirani članci