Datum objave: 28. Veljača 2018

Dalmare centar bira i bogato nagrađuje 20 naj žena,a Plavi utorak pun popusta za žene

Diana Ferić
Diana Ferić

Počinje potraga za naj ženama koju je u povodu Dana žena organizirao Dalmare centar,a njih 20 koje prve zasluže taj prefiks bit će bogato nagrađene.


Reći hvala naj majci, supruzi, baki, prijateljici, šefici, kolegici s posla, djevojci neće vam biti problem pratite li korake nagradne igre "Dalmare naj žena". Akcija je organizirana na Facebook stranici Dalmare centra 1. do 7. ožujka. Potrebno je samo staviti sliku vama drage ženske osobe i napisati zašto zaslužuje titulu naj žene. Požurite jer prvih 20 prijavljenih žena osvaja brojne nagrade brendova iz Dalmare centra, posebnu projekciju filma za dvoje u Cinestaru i pizzu za dvoje u restoranu Food & Food

 

„U povodu 8. ožujka, kada cijeli svijet slavi žene, njihova postignuća i značaj u društvu, Dalmare centar je pripremio posebna iznenađenja i nagrade. Iako je naš moto kako svaki dan treba reći hvala naj ženama, djevojkama, majkama, bakama..., ovih dana nudimo vam priliku da to učinite na malo drugačiji način. U samo par koraka izmamite im osmijeh na lice i pokažite im koliko su važne i nezamjenjive“; kažu u Dalmare centru.


Dalmare centar ništa ne prepušta slučaju kada je riječ o najdražim bićima. Čekaju ih dvije kino ulaznice za posebnu projekciju u Cinestaru gdje će se prikazivati film OBLIK VODE, za njih i njima posebnu osobu. Projekcija će biti 8. ožujka u 19 sati. Nakon toga će se moći zasladiti talijanskim specijalitetom - pizzom za dvije osobe u restoranu Food & Food, koji se nalazi na 2. etaži Dalmare centra. Uz sve to, očekuju ih i frizersko kozmetički tretmani u salonu Derma nova, kao i poklon bonovi iz trgovina... Važno je znati da će im svi darovi biti uručeni ispred Cinestara netom prije projekcije filma.

Za darove koje će osvoji prvih 20 prijavljenih NAJ ŽENA osim Dalmare centra pobrinule su se i sljedeće trgovine:
Emde maskice, Hervis, Posteljina Hr.,food&food, Ghetaldus, Kik, s.Oliver, Derma Nova, Gyms4you, Inbox papirnica, McDonald's, Nike shop, Charm Silver, Sportina, dm.

 

Zato ne gubite vrijeme i nominirajte vama dragu žensku osobu jer upravo ona može postati naj žena u režiji shopping centra Dalmare.


Za početak, nagradite svoju najdražu osobu shoppingom na Plavi utorak, 6. ožujka, kada Dalmare poklanja popuste na ženski asortiman poznatih svjetskih i domaćih brendova. Jer koliko god voljeli zagrljaje i poljupce, vašim dragim ženama zatitra srce kada u svom ormaru. (adv)

Iz kategorije: Sponozirani članci