Datum objave: 26. Ožujak 2018

Ne propustite bogata uskrsna događanja u Dalmare centru koja donose radost najmlađima

Diana Ferić
Diana Ferić

Vesela uskrsna događanja, posebno za najmlađe, počinju danas, 26. ožujka u Dalmare centru i traju do subote 31.ožujka.

Omiljeni uskrsni lik i ove godine stiže u shopping centar Dalmare. U šumskom ambijentu, skriven od svih, smjestio se zeko, koji je za najmlađe pripremio pravo uskrsno druženje uz mnoštvo igara, kreativnih radionica i puno dobre zabave...

Jeste li znali da su korijeni legende o uskrsnom zecu najvjerojatnije u staroj germanskoj priči o ženi koja je ukrašavala jaja i ostavljala ih na najrazličitijim mjestima kako bi ih mališani mogli pronaći. Prva priča o zecu, pak, objavljena je 1860. godine. Otad je taj dugouško simbol najvećeg kršćanskog blagdana i uveseljava mališane širom svijeta.

U shopping centar Dalmare zeko će doskakutati 26. i ostati sve do 31. ožujka na glavnom trgu od 17 do 19 sati. Uskrsna dekoracija objedinjuje sve čari uskrsne zabave, a samo neke od njih su golf-teren, šator i posebna šuma zečeva u kojoj će se odvijati kreativne radionice.

U subotu, 31. ožujka, Dalmare je pripremio poseban događaj, “Uskrs kod Zeke”, koji će trajati od 10.30 do 13 i od 17 do 19.30 sati. Osim kreativnih radionica i mini turnira u golfu, djeca će imati priliku sudjelovati u likovnoj radionici i izradi uskrsnih uspomena, kao i u slavnom jajotrču. Dobra zabava i puno smijeha su zajamčeni, zato dođite i dočekajte Uskrs u shopping centru Dalmare.

Podsjećamo vas da stanovnike Knina, Drniša, Murtera i Rogoznice svake subote čeka besplatan prijevoz do Dalmarea kako biste cijeli dan uživali u kupnji i zabavi u omiljenom shopping centru. Besplatni Dalmare autobus polazi svake subote u 9 sati sa stanica navedenih mjesta, a povratak je predviđen u 18 sati sa stanice pokraj McDonald'sa. (adv)


 

Iz kategorije: Sponozirani članci